Poletni trendi, ki bodo IN tudi jeseni

Počasi se približujemo septembru in ta je na nek način znanilec začetka jeseni. Kljub toplim temperaturam in poletnim mislim, zadnje rade uhajajo k toplejši garderobi in novim modnim smernicam, ki poskrbijo za popestritev našega videza. Jesen brez dvoma prinaša veliko novosti, a nekatere trende smo vzljubile že v poletnem času. Ena izmed najbolj opaženih smernic je potisk rož, ki je že kar nekaj časa prisoten na modni sceni. Temna romanca bo spremljala fashionistke v različnih oblikah, it kos pa bo po napovedih modnih strokovnjakov dolga, maxi obleka. Naslednji trend, ki ne sme manjkati na ulicah vseh večjih prestolnic, pa so asimetrična oblačila. Od topov do oblek, tovrsten detajl lepo poudari zgornji del trupa, kot so ramena ali roke. Ta je idealen za jesenski čas, ko nam vreme dovoli, da se malce poigramo z različnimi dolžinami in cut-out detajli.

vir: Pinterest
Marchesa
Twin-set
Carolina Herrera
vir: Pinterest
La Doublej

O naslednjem kosu je bilo zares veliko govora in o tem bomo zagotovo še veliko pisale, saj ostaja must have v ženskih omarah. Ponovno lahko stavimo na hlačni kostim, ki je zaželen v poslovnem svetu pa tudi v vsakodnevni modi. Ta je lahko izredno eleganten v odtenkih draguljev in svetlikajočih se materialih. Zanimiva pa je tudi izbira za prosti čas, ki jo lahko nosimo preprosto tudi na slip on čevlje ali pa športne copate. In še zadnji trend, ki ponovno opozarja na to, da prihajajoča mrzla sezona ne bo nikakor dolgočasna. Leopardji vzorec bo poskrbel za prebujanje vaše divje plati. Obleke, krila, srajce, plašči in modni dodatki – ta bo prisoten prav povsod. Če si želite investirati v dober statement kos, so to lahko gležnjarji ali pa plašček, ki jih lahko nosite na sto in en način skozi celo jesen pa tudi zimo.

Tagliatore
Alexander McQueen
vir: Pinterest
Ganni
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.