Ponovno aktualni slingback čevlji

Vedno sem na pol v dvomu, ali so mi všeč ali ne, a dejstvo je, da jih gledam že nekaj let in morda so celo udobni. “Morda” zato, ker jih v resnici (še) nimam, a všeč so mi kitten heels, torej male petke, zato bi bil lahko ta model čevlja pravzaprav kar aktualen. In zdaj je prišla ven nova kolekcija Archlight Slingback by Louis Vuitton, katere predstavnica je Chiara Ferragni, zato so vse oči ponovno uprte vanjo in, jasno, čevlje.

Odprti v zadnjem delu, mala petka, barviti in z vzorci, po svoje zelo klasični in udobni, prav zaradi višine, slingback modeli spominjajo na preteklost in na vse dive, ki so jih nosile, med njimi je bila tudi Audrey. Super so s hlačami, z oblekami pa, saj veste, vedno je bolje, če obujemo visoke pete, a to ni vedno izvedljivo, zato je ta model kar dobra alternativa. Po drugi strani je lahko slingback tudi z visoko peto, čeprav ostaja bazični in izvirni model nizek. Pri Vuittonu imajo res veliko barv, med katerimi je celo zelena, kuščarsko zelena, ki se letos res mnogokrat znajde na čevljih, kar preseneča, hkrati pa zna zimski, črni garderobi podariti piko na i.

Stvar okusa, torej. Če pa je Vuitton finančno nedosegljiv, so tukaj tudi druge znamke, ki nam ponujajo tovrstne čevlje in pete. V super glitter, bleščeči različici bi znale biti celo dobra izbira za novo leto.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.