Ta petek se vidimo v Sephori v Trstu

Je meka vseh ljubiteljic lepote in je tudi eno od stičišč žensk, ki rade klepetajo o trendih, med novimi paletami ličil, parfumi in različnimi nasveti. V Sephori resnično najdete vse, kar vam lahko služi, da postanete lepše in včasih celo srečnejše. Torej nič čudnega, da sem se temu vabilu odzvala z največjim veseljem: v petek, 19. novembra, od 16. ure bom gostja Sephore v centru Trsta, na ulici Imbriani.

Foto: Zen za Sephora Italia

Zanimivo, saj ko pomislim na pojem lepote in na to, kako se je skozi čas spreminjal, si še vedno predstavljam Audrey Hepburn, ikono preteklosti, ki zame ne predstavlja le lepo, temveč tudi samozavestno žensko. Eden njenih najbolj znanih stavkov se glasi takole:

Za privlačne ustnice govorite ljubeznivo, za lepe oči glejte dobro v ljudeh; za lepo postavo delite hrano z drugimi; za lepe lase otrokom dovolite, da se s svojimi prsti enkrat na dan sprehodijo skoznje; za pravilno držo hodite zavedajoč se, da nikoli niste sami. Zapomnite si, kadarkoli potrebujete pomoč, jo boste našli na koncu vsake od vaših rok. Ko boste odrasli, boste odkrili, da imate dve roki: eno, da pomagate sebi, in drugo, da pomagate drugim. Lepota ženske ni v obleki, ki jo nosi, v njeni postavi ali pričeski. Lepota ženske se odraža v njenih očeh, ker so oči vrata njenega srca. Lepota ženske ni v njeni zunanjosti, resnična lepota je izraz njene duše. To je pozornost, ki jo nesebično razdaja, ljubezen, ki jo izkazuje. Lepota ženske je z leti večja.
Foto: Zen za Sephora Italia
Foto: Zen za Sephora Italia
Foto: Zen za Sephora Italia
Foto: Zen za Sephora Italia
Foto: Zen za Sephora Italia

Po toliko letih se mi zdi ta citat še vedno tako resničen in si ga je treba zapomniti! V Sephori bo, kot vedno, veliko priložnosti za super nakupe in popuste, razmišljanje o božičnih darilih (mame, tete, babice, hčerke in prijateljice so že za vogalom) in zgodil se bo tudi pogovor o barvah in o tem, kako izbrati prave. Najprej moramo poznati podton kože, ki je lahko topel (rahlo jantaren ali zlat) ali hladen (mlečen, olivni ali roza). Na podlagi tega izberemo podlago brez tveganja, da bi ustvarile neprijetno masko ali rob v drugačni barvi z vratom. Če si želite preprostega testa, ki vam bo jasno povedal, kakšen je vaš podton kože, samo poglejte barvo žil na notranji strani zapestja: so zelene ali modro/vijolične? Če je odgovor “zelene”, je zelo verjetno, da imate topel ten kože.

Foto: Zen za Sephora Italia
Foto: Zen za Sephora Italia
Foto: Zen za Sephora Italia
Foto: Zen za Sephora Italia

Seveda ne bomo pozabili na svetle ali temne oči, kako jih poudariti in katere barve uporabiti. Ustvarite lahko harmonijo ali kontrast, na primer jaz imam raje kontrast, ker tako barva oči bolj izstopa, vendar je vse odvisno od barve oči in tega, kaj vam je všeč. Ne pozabimo na ustnice, danes si vsi želimo, da bi bile polne in čutne, zato obstaja veliko načinov, kako jih polepšati s šminkami, svinčniki, sijaji in celo korektorjem! O tem se bomo pogovarjale v Sephori in komaj čakam na to žensko popoldne, ki nas bo prav gotovo popeljalo tudi v svet dišav. V pričakovanju decembra bi lahko tudi zamenjale dišavo in izbrale takšno, ki tako rekoč diši po cimetu in vaniliji! Seveda bodo v Sephori, kot običajno, imeli številne ponudbe, popuste, božične darilne komplete za vse naše potrebe, starosti in žepe. Veselim se srečanja v živo! Se vidimo v petek, 19. novembra, ob 16.00 v Sephori na ulici Imbriani v Trstu!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.