Poznani trendi tokrat nekoliko drugače

Pomlad tokrat ne prinaša velikih modnih pretresov, kar pravzaprav pomeni, da se bo večina trendov le zarotirala v eno ali drugo smer ter tako ponudila kanček spremenjene ali bolje rečeno, posodobljene kose in njihove kombinacije. V veliki meri ostajamo zazrti in tudi zaljubljeni v pretekla 80. in še bolj pretekla 90. leta, kar se kaže tako med oblačili kot dodatki in celo pri nakitu. Kosi, kot so blazer, elegantne kratke hlače, široke hlače z visokim pasom in dolge, boho obleke bodo torej znova v samem vrhu nosljivosti, pa vendar, če že ne drugega, v nekoliko drugačnih stajling zgodbah.

Suknjič kot samostojen kos

Kar seveda ni ravno novo odkritje, saj ga tako nosimo že dlje časa, sploh v vlogi mini obleke, pa vendar to pomlad prihaja tudi na sceno najbolj vsakdanje, casual mode. Pod njim pravzaprav ne potrebujemo ničesar, morda zgolj bazičen nedrček, nosimo pa ga preprosto kot top, srajco oziroma pulover, največje fashionistke pa ga celo zatlačijo za pas hlač ali krila. Slednje morda ni za nas vse, je pa zagotovo zanimiv, drugačen način nošenja.

Kocca
Kocca
Kocca

Bleščice v družbi športnega stila

Torej z vsem in na vsem, kar je udobno in sproščeno. Njihova barva v resnici ni tako zelo pomembna, čeprav se pomladi lepše podajo svetli toni, bolj je pomembno to, da se leska ne bojimo. Bolj kot zgolj v smislu dekorativnega elementa smo namreč z bleščicami posute od glave do pet, torej nadenemo glitter trenirko, pulover ali preprost športni nedrček, h katerim se super podajo tudi mnogi ostali spomladanski IT kosi, sploh bele superge, rjav trenč ali mules petke.

Kocca
Kocca
Mango

Retro jeans z veliko bele

Kombinacija, ki pravzaprav velja za eno najbolj klasičnih, pa vendar tokrat dobiva povsem nov pridih izredno vpadljivih krojev oziroma modelov. Retro kavbojkam ali retro denim jakni torej tokrat družbo delajo bele srajce nevsakdanjih oblik, beli crop topi, beli kavbojski ali grunge gležnjarji in še in še, seveda pa ne bomo zgrešile niti s povsem navadno, belo T ali slip majico, moško navdihnjeno srajco ali morda kar belim bodyjem.

Mango
Mango
Mango
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.