Pričeske in barve te jeseni in zime

Listje na drevesih počasi spreminja svoje barve in tako se tudi veliko žensk odloči za manjšo preobrazbo. Če potrebujete manjši namig, so tu trendi za jesen/zimo 2019-20, ki vas ne bodo razočarali. Med oblikami frizur ta hip kraljujejo krajše pričeske. Tukaj je vedno zaželen krajši paž (modni strokovnjaki so ga poimenivali bob), ki je za razliko od preteklih let malce krajši. Ta je velikokrat v kombinaciji z franžami, ki prav tako spadajo med must have. Med krajšimi pričeskami je zaželen pixie cut, ki zahteva ker veliko predanosti, saj je na prvi pogled težje nosljiva pričeska. Velik plus te pričeske pa je to, da ne potrebuje veliko nege, le pogoste obiske frizerja, ki bodo poskrbeli, da bo dolžina ravno prava. In še zadnji trend na področju frizur, ki smo ga že omenili; franže na različne načine. Od navadnih ravno postriženih pa do počesanih ob straneh. Če ne želite preveč drastične spremembe, temveč le osvežitev, so franže popolna izbira za vas. Le pazite, da izberete takšne, ki najbolj pristajajo vaši obliki obraza ter strukturi las.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Svoj videz pa lahko popestrite tudi z novo barvo las; rjavolaske lahko to storite na dva različna načina. Ali se odločite za temnejšo, bolj bogato barvo, kot je čokoladno rjava. Ta doda toplino vašemu obrazu in omehča obrazne poteze. Ali pa se odločite za svetlejši bronde odtenek, ki je nekaj vmes med rjavo in blond. Tega največkrat frizerji ustvarijo s pomočjo pramenov, ki pa se med seboj prelivajo in ustvarjajo občutek le ene barve. Svetlolaske imate tudi svoj moment; spet je IN platinasto blond, ki zagotovo zahteva veliko nege. Čisto nasprotje pa so lasje, črni kot oglje, ki dodajo kanček mističnosti.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Pa še nekaj za ženske, ki rade izstopate in so prej omenjene pričeske za vas preveč basic. Mavrične barve so ena izmed izbir, ki kar ne gre iz mode. Na modnih brveh smo tako lahko videli vse, od neon rumene, različnih barvitih pramenov pa vse do pink, ki jo je nosila manekenka na modni reviji Saint Laurent. Pravil tukaj ni in dovolj je, da sledite svojemu notranjemu kompasu.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.