Pridih 80. v naših spomladanskih garderobah

S pomladjo so prišli novi trendi, ki so čisto nasprotje prej priljubljenemu minimalizmu. Ponovno so nazaj modne smernice, ki so kraljevale v 80. letih in nekaj modnih kosov nas je že očaralo. Poudarjena ramena, bleščice, kričeče barve in mnogo drugih statement oblačil ter modnih dodatkov, ki jih lahko vključimo v svoje spomladanske garderobe. V tovrstnih opravah boste brez dvoma opažene in morda se že kakšen kos skriva v vaših omarah. Zelo priljubljena kombinacija na modnih brveh je bila majica ali blazer s poudarjenimi oziroma podloženimi rameni ter svilenim krilom midi ali maxi dolžine. To je seveda spremljala opazna barva, kot je rumena, rožnata, vijolična, oranžna in rdeča. Vse, ki vam je takšna kombinacija preveč, lahko posežete po le enem kosu, ki ima pridih 80. let, ostali modni kosi pa naj bodo bolj basic, osnovni.

ESCADA
Ulični slog
Ulični slog
Ulični slog
Ulični slog

Ljubiteljice matchy-matchy videza si boste zagotovo omislile nov hlačni kostim, ta pa naj ne bo dolgočasen. Lepa popestritev tovrstnih kompletov je žamet, pa tudi svila, ki naredi izgled izredno ženstven. Svilo pa lahko kombinirate na različne načine, od dolgih širokih hlač, ki jih lahko nosite na različne tope, do dolgih slip on oblek, ki jim lahko dodate različne modne dodatke. Potiski so še vedno tu in živalski je še vedno v ospredju; stavite na leopardji potisk, ki najbolj pristaja na nevtralna oblačila. V večernem času pa si lahko date duška z bleščicami in metalnimi odtenki. Stavite na strukturiran top z le enim rokavom ali pa blazerjem. Ženstveni modni kosi z bleščicami pa so daljše obleke z naborki v zlati barvi. Poskrbite, da bosta vaš make-up in pričeska sodobna in ne preveč udarna, saj ob takšnih statement kosih najlepše izpadejo enostavni videzi.

Fendi
Roland Mouret
Gucci
Michael Lo Sordo
Roksanda
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.