Priljubljene kombinacije z elegantnim usnjenim pasom

V kolikor bi izbirali najpopularnejši dodatek te hladne sezone, potem bi ta naziv brez dvoma znova pripadel usnjenemu pasu. Slednji namreč že nekaj let zapored, tako kot med oblačili suknjič in med obutvijo combat gležnjarji, velja za must have kateregakoli letnega časa.

Pinterest

Gre preprosto za tako enostaven, minimalističen, pa vendar tudi tako zelo prefinjen modni element, s katerim skoraj vsaka naša podoba doživi pomembno nadgradnjo oziroma dodelanost. Letos jih pogosto videvamo celo s športnimi outfiti, kot so pajkice, puloverji s kapuco in trenirke, v modi seveda ostajajo tudi primerki z dodano mini torbico (ki je, po pravici rečeno, tam bolj za dekoracijo, kot pa funkcionalnost), prav tako pa gre omeniti dejstvo, da so najbolj osnovni in tudi najbolj popularni pasovi v tem trenutku prav tisti z metalno zaponko v obliki logotipa modne hiše. In kako jih kombinirati? Predvsem takole:

 • S kavbojkami – seveda skoraj obvezno v retro modelu, ki je lahko širok, mum model v sprani svetlo modri ali pa tisti s hlačnicami na zvonec, predvsem v temnih tonih. Bistveno je le to, da tudi tu pas sega visoko, do popka, medtem ko usnjen pas predvsem lepo poudari naše linije ter doda kanček elegance tudi najbolj casual podobi.
  Mytheresa.com
  Mytheresa.com
 • S suknjičem – kot smo do danes že zelo vajene in je to tudi ena tistih kombinacij, ki ne glede na spodnji del našega looka deluje izredno prefinjeno in urejeno. Seveda pas zapnemo preko blazerja, pod katerim so zelo dobrodošli tanjši puliji, srajce ali še boljše, razkošne bluze s poudarkom na visokem ovratniku in zvončastih rokavih, ki kukajo izpod rokavov suknjiča.
  Mytheresa.com
  Mytheresa.com
 • Z obleko so modni predvsem tisti nekoliko tanjši pasovi, sploh se čudovito ujemajo s pletenimi, ozko krojenimi oblekami ter z boho, lahkotnimi oblekami, krojenimi na A, s potiskom rož in midi ali še raje maksi dolžino.
  Mytheresa.com
  Mytheresa.com
 • Z usnjem – česar morda ne bi oblekle na prvo žogo, pa vendar moda te mesece narekuje tako. Torej, minimalističen, srednje širok pas bo zanimiva družba mini ali midi usnjenemu krilu, retro usnjenim, širokim hlačam, pa tudi usnjenemu suknjiču in celo usnjenemu topu oziroma usnjeni srajci. Precej drzno, kajne?
  Mytheresa.com
  Mytheresa.com
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.