Sedem stilskih lekcij princese Diane

Zame ostaja nepozabna in vedno, ko pomislim nanjo, postanem žalostna. Zdi se mi, da se sploh nisem sprijaznila z njeno smrtjo, ki je v meni še tako živa. Nepotreben dogodek, o katerem bodo tako ali drugače še razpravljali. Diana je bila čudovita ženska s smislom za stil, modo in eleganco. Modo je živela, trende pa je lansirala, marsikdaj nehote, le zato, ker je bilo vse na njej vrhunsko in predmet pisanja medijev. Naučila nas je veliko, mnogo več kot sedem lekcij, a tukaj sem izbrala nekaj dobrih trenutkov, ki jih lahko vnovčimo tudi danes.

Biseri so vedno dobra izbira

In res so. Klasični, elegantni, sofisticirani, obrazu podarijo čudovito svetlobo in nas pomladijo. Nosila jih je tudi s kavbojkami ali z elegantnimi kostimi in tako kar žarela.

Foto: Getty

Dolga jopa čez dolgo obleko

Ta kombinacija je ravno prav nežna in romantična, zelo ženstvena. Lahko gre za dolgo krilo ali obleko, rezultat je isti. Igra kontrastov, ki je prava paša za oči, in seveda je tako, da deluje tudi v letu 2020.

Foto: Getty

Nikoli ni preveč elegance

Če se tako pač počutimo. Nikoli ni preveč dobro, preveč lepo, preveč elegantno, preveč prijazno. Svet potrebuje vse te stvari in potrebujemo jih tudi mi,  da je bivanje tukaj in zdaj bolj znosno. Če nam moda pomaga, je torej dobrodošla.

Foto: Getty

Mala črna ni dolgočasna

V njenem primeru je bila celo maščevalna. Ob žalostni zgodbi s Charlesom je blestela prav v mali črni: seksi, samozavestna, originalna. In ne, ta obleka ni nikoli “že videna”, ostaja pojem elegance in tega, da smo pač ženske in vemo, kaj hočemo. Kot Coco.

Foto: Getty

Veliki ovratniki

O njih sem že pisala tukaj. To je trend, ki se danes vrača v veliki meri in ostaja preprosto čudovit, saj velik ovratnik popestri vse: obleko, pulover, navadno majico. Če ga znamo pravilno dodati, je še boljši od nakita.

Foto: Getty

Karo vzorec

Svetel poleti in v zimskih tonih takrat, ko je zunaj hladno. Rjave ali črno bele kombinacije so odlične za ta čas, prav tako pasteli za poletne dni. Srajca, blazer, jakna, plašč, vse je dobrodošlo in noro lepo, sploh z volnenimi dodatki.

Foto: Getty

Škornji so seksi

S kavbojkami, žametnimi hlačami ali oblekami, če nam je ta slog pač všeč. Osebno sem za in kavbojski škornji so mi že od mladosti zelo blizu, sploh na moških. Tudi sama jih imam, čeprav jih zelo malo nosim.

Foto: Getty
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Draga Lorella, Danes je bila spet ena super oddaja…Uživam v prebiranju prispevkov tukaj in pa v sredinih oddajah,,,sama imam eno zlato verižico, ki jo je moj ata podaril moji mamici, ko sem se rodila in mnogo let po njeni smrti, ko sem sama postala mamica, jo je ata podaril meni…seveda imam od mamice ves nakit, ampak ta kos ima svojo zgodbo…ker je Ana nosila obleko od svoje none, sem se spomnila na pletenine, ki jih je moja mamica spletla, pred 40 in več leti – imam jopo in 2 brezrokavnika, imam pa tudi siv Rašica pulover na v izrez in moder volnen pulover na v izrez iz atove omare in sem ju obdržala, ko sem po atovi smrti pred tremi leti pospravljala njegovo omaro…vem, da sta oba starša z mano in da me spremljata, čeprav ju fizično ni več z mano…sem te pletenine danes potegnila ven iz omare in bom dodala še kako mamino broško – jih imam kar nekaj…Hvala tebi in Ani, da nam polepšata z lepimi prispevki te težke trenutke…v nedeljo smo se sprehajali v Izoli (tam imamo drugi dom poleg Ljubljane) in sem se takoj boljše počutila, samo da smo lahko malo spremenili okolje..LP, Anka

    1. Draga Anka, kako lepo je bilo to prebrat in hvala tudi v Aninem imenu. Zelo sem vesela, da se najdete v modnem kotičku in vam je v življenju vsaj malo lažje. Sama menim, da so majhne stvari tiste, ki poskrbijo za velike dni in mi se ne damo!! Objem in vse dobro

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.