Pripravljene na nove lasne dodatke?

Za uvod moram nujno napisati, da lasni dodatki niso le za dekleta, stara 20 let. Seveda je odvisno od tega, kaj vam je pravzaprav všeč in s katerim dodatkom se dobro počutite, a resnica je, da črn žameten obroč deluje prefinjeno na vseh ženskah. Podobno velja za lepo vintage lasnico, s pomočjo katere držimo spete lase; dodala bi še glavničke, če jih nosite, potem veste, da lahko stanejo res veliko denarja, a z razlogom: so prefinjeni, elegantni in zelo, zelo nosljivi. Moda nam za to poletje ponuja povsem velike dodatke za lase, ki se navdihujejo po Pradini kolekciji: gre za široke, voluminozne obroče za lase, ki jih ni moč spregledati.

Vir: style.com
Prada poletje 2019
Vir: style.com
Prada poletje 2019

So vam všeč? Jaz sem še vedno v dvomih, težko se odločim, ker je zelo odvisno od celotnega stajlinga in, jasno, od glave. Nekaterim ženskam zelo pristajajo, drugim manj, če pa bi morala izbrati med tem velikim dodatkom in povsem navadnim obročem, bi najbrž izbrala navadnega. Vsekakor je v zraku želja po preteklosti in moda nas je že zdavnaj naučila, da malo vintagea ne škodi. V Milanu sem videla prav gotovo veliko Pradinih obročev na ulici, toplo pozdravljam te modne ženske in super se mi zdi, da znajo modi tako slediti.

Vir: style.com
Vir: style.com
Vir: style.com

Kot vidite tudi princesa Kate ni imuna na ta trend, ki pa zahteva malo poguma. Če pa niste za te voluminozne dodatke na glavi, so tukaj tudi manjši obroči, ki pa vedno vsebujejo “še nekaj”: rože, kristale, bleščice, pentlje, karo vzorec, pike, črte, žamet … Skratka, del nakita se zgodi tudi na glavi in sploh ni pomembno, ali imate dolge ali kratke lase, saj so tovrstni dodatki mišljeni prav za vse. In če se na področju obročev toliko dogaja, zelo podobno velja za lasnice, glavničke, navadne špangice, elastike za lase. Vsaka po svoje nam ponuja nekaj več.

Vir: style.com
Vir: style.com
Prada poletje 2019
Prada poletje 2019

Dobra stran dodatkov za lase je nedvomno ta, da nam omogočajo imeti lepe pričeske in urejene šope, kite, fige, predvsem pa so idealni takrat, ko nimamo časa za umivanje in kar letimo od doma v službo. Kot bi vam povedal vsak frizer, v tem primeru potrebujete le dve stvari: suh šampon in dodatek za lase. Ker vem, da smo vse vedno v naglici in hitimo, so iz tega zornega kota vsi ti dodatki odličen ženski pripomoček. Z barvami se seveda lahko poigrate in za vrhunec elegance nam svetujejo, da kombiniramo barvo obroča z obleko, podobno kot bi šlo za torbico in čevlje.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.