Pudrasta in črna kot simbol večne elegance

S črno ne gre zgrešiti. Je barva noči, elegance in sofisticiranosti. Pudrasta ima zelo podobne lasnosti, saj v sebi nosi kanček roza barve, veliko nude, povrh vsega pa je tako, da je v zadnjih letih dobesedno nadomestila črno. To se vidi predvsem na področju dodatkov in čevljev; če so bili včasih črni salonarji must have, so zdaj pudrasti tisti, ki najbolj očarajo žensko domišljijo. Včasih pa je tako, da se pudrasta in črna spojita.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

To je nedvomno sezona porok in morda je tudi čas, ko si drznemo biti drugačne. Poletje namreč kar kliče po oblekah in sandalih, zvečer po visokih petah in svili, ki mehko in drzno drsi po telesu. Črn in pudrast outfit je rešitev, s katero ne boste nikoli zgrešili, in obljubim, da se boste v njej tudi dobro počutile. Večerna torbica postane zanimiva tudi podnevi, obleka z golim hrbtom je ravno prav seksi, salonarji pa so super udobni, kljub temu, da so dokaj visoki in lepo dopolnjujejo celotno podobo. Izbrala sem model v Massu in ponovno bila presenečena nad bogato izbiro modelov in sandalov nasploh. V poletni sezoni kraljujejo visoke pete, te pa znajo biti tudi udobne in zelo zanimive.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Dvobarvna kombinacija sandalov je prav klicala po tem, da bi se poigrala s črno in pudrasto tudi pri ostalih kosih outfita. Roza nakit in črna torbica, pikčast obroč za lase, roza obleka s črno pentljo na tilniku. Ta outfit mi je zelo všeč tudi zato, ker mu lahko dodaš mehko pletenino, usnjeno jakno, blazer in si pripravljena za vse priložnosti. Seveda bi deloval tudi z nizkimi petami, a saj veste, tu in tam ne škodi, če se ženska odloči za malo več elegance. In upam, da se strinjate!

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Če ste torej v dvomu, kaj bi oblekle za večerjo s partnerjem ali prijateljicami, morda razmišljate o obleki, ki jo boste nosile na dopustu, o čevljih, ki vas bodo naredili še lepše, in torbici, ki bo res prišla prav, potem je to moj predlog:

obleka Motivi Couture by Francesco Scognamglio, torbica Max Azria, sandali Mass, nakit Loboda, obroč za lase JCrew.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.