Stajlingi z bodijem za več poletne zapeljivosti

To poletje ponovno odprtih rok pozdravljamo številne lanskoletne trende, med njimi pa ogromno pozornosti žanjejo tudi bodiji. Predvsem so modni tisti povsem minimalistični, ki morda na prvi pogled delujejo celo kot kopalke, so enobarvni, še najraje v črni, beli ali nude ter povsem preprostih linij, ki zagotovo poudarjajo žensko telo. Gre za kos, ki je v resnici izredno udoben, če je le kroj tisti pravi za našo postavo, torej da nas nikjer ne veže in žuli, temveč da se skoraj zdi kot naša druga koža. Je odlično dopolnilo neštetim IT kosom sezone, ki so to poletje vse prej kot neopazni ali enostavni pri kombiniranju.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Močno priporočam, da si bodi omislimo predvsem v družbi elegantnih kratkih hlač oziroma kratkih, oprijetih kavbojk, modno deluje tudi poleg retro jeansa, vrhunec prefinjenosti pa dosežemo, ko ga združimo z dolgimi, super širokimi hlačami. Poleg bazičnih primerkov so tu tudi bodiji z romantičnimi detajli, kot so čipka, tančica, mreža, vezenine, naborki in volančki ter mnogo drugega. Pravzaprav je ta kos odlično nadomestilo marsikateremu topu, srajci oziroma majici, pogosto pa gre tudi za boljšo odločitev, ko izbiramo med obleko in krilom, saj s slednjim pogosto celotna podoba deluje bolj dodelano in premišljeno.

Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter

Kaj pa preostali kosi, ki te vroče mesece nudijo najlepšo družbo bodijem vseh vrst? Vsekakor se med njimi najdejo boho dodatki, ki dišijo po naravnem, zelo damsko izgledajo slamnati klobuki, must have so seveda tudi vse pletene torbe in torbice okoli pasu, številka ena med obutvijo pa tudi pri tej stajling zgodbi ostajajo minimalistični sandali z visoko ali povsem nizko petko, torej tisti, ki jih definirajo drobni paščki in vrvice, ne glede na barvo ali material.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.