Še malo in obule bomo mules petke

Topla sezona je tako rekoč tu in z njo prihaja čas, da našo težko in toplo obutev nadomestimo z lahko in odprto. Z veseljem bomo nadele sandale vseh vrst, a še prej bodo v naš vsakdan vstopili vsi tisti prehodni, pol odprti modeli, med katerimi tokratni trendi močno veljavo znova dajejo prav mules oblikam. Tovrstne petke vseh višin odlično služijo kot eleganten, a tudi nosljiv del tako dnevne, casual, kot poslovne in celo večerne podobe, tudi to pomlad.

Pinterest
Pinterest

Prihaja kar nekaj zanimivih, izredno pestrih primerkov, kjer višina petke ostaja nekje v sredini, torej tista medium, s katero je korak nekoliko varnejši in lažji, a hkrati našim nogam in zato celotni podobi doda dotik elegance. Izpostaviti gre, da so nam številne modne hiše za letošnjo toplo sezono obljubile drzne dekorativne elemente v metalnem ali kristalnem lesku, veliko vzorcev, predvsem leopardjih in zebrastih, bleščice, zaponke in še in še.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Zanemariti ne gre niti barv, kjer mules obutev blesti v pink, srebrni in zeleni, pa tudi v intenzivni modri in oranžni, vsekakor pa bodo kar nekaj opaznosti dosegli tudi vsi modeli v denim izvedbi. Morda še beseda o obliki petk, kjer se nekako vračajo tiste retro, upognjene ali zadebeljene oblike, medtem ko platforma, vsaj pri tem modelu petk, ostaja nizka.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.