Sedem pravil garderobe, ko je zunaj super mrzlo

Da, drage moje, to je prav današnji primer in pravijo, da huda zima še pride! Čeprav nisem ljubiteljica zelo nizkih temperatur, priznam, da te dni zelo uživam in razlogov je veliko. Eden izmed teh je, da hlad ustavi vse in vedno imam občutek, da zamrzne celo misli. Vse je na svojem mestu in hkrati lebdi nekje v zraku, nad nami. Seveda postanejo sprehodi v naravi ali preprosto to, da gremo v trgovino, pravi izziv. In porodi se vprašanje: kaj obleči? Meni je všeč, če je vedno prisoten stil in tukaj sem izbrala sedem pravil, ki pripomorejo do super šik kompletne in modne odločitve, četudi je zunaj minus deset. Brrrrrrrr.

Štiri plus ena

To je pravilo, ki ga morda še ne poznate. Čeprav je oblačenje na čebulo zelo dobrodošlo prav zato, ker je zunaj mrzlo, je kar dobro, če na sebi nimate več kot štirih kosov. Same se boste odločile, kateri so ti kosi, zelo pomembno je tudi, da niso preveč debeli, saj vam ne bo prav nič udobno. Dva kosa sta lahko širša, ostala dva moreta biti oprijeta. Kaj pa plus ena? To pomeni, da v kolikor je zunaj res zelo mrzlo, lahko spodaj dodate majico iz kašmirja z visokim vratnikom ali termo majico, ki vas bo zelo grela.

Vir: Getty Images

Puli z visokim ovratnikom

Imejte jih veliko, ker rešijo vse. Pa ne le samostojni, temveč tudi puli volnena obleka, ki je lahko gladka ali rebrasta. In če pomislim na zgornje pravilo 4+1, bi nujno dodala puli, ker je res dobra rešitev, greje, varuje grlo in glasilke, povrh vsega pa deluje sofisticirano. Naj ne bo le črn!

Vir: Getty Images

Dvojna pletenina

Super odločitev, če je pletenina dovolj tanka, da ne boste izgledale v njej ogromno, saj to ni namen. Morda boste potrebovale malo vadbe s tem, da skupaj spojite volne, ki pač gredo skupaj: ena naj bo tanjša, druga debelejša in zgornja majica mora biti v eni številki več, da bo vse skupaj izgledalo dobro in modno.

Vir: Getty Images

Nogavice naredijo vse

Ne samo zato, ker so vidne (sploh če nosite krilo ali obleko), temveč zelo grejejo in varujejo noge ter ostale organe. V tej zimi jih je veliko iz kašmirja in so zelo prestižne, tople in lepe. Videla sem rebraste v krem ali sivi barvi, odlične tudi s kratko obleko ali kratkimi hlačami. Seveda jih lahko nosite tudi pod kavbojkami ali elegantnimi hlačami.

Vir: Getty Images

Umetno krzno

Ni samo toplo, temveč tudi lepo. Tega je res veliko, jakne in plašči iz umetnega krzna so lahko beli, bež, rjavi, pastelnih barv ali klasični in črni. Če je kos kvaliteten, potem bo tudi topel in že ta občutek, da vas objame in neguje nekaj kosmatega, je res neprecenljiv. Plus gre za večne kose, ki bodo vedno v modi.

Vir: Getty Images

Ne pozabite na barvo

Za piko na i in tudi zato, ker vas dobro dvigne. Barva je vse, tudi in predvsem pozimi. Če pogledamo brvi slavnih kreatorjev, so tukaj rumena, zelena, oranžna, ogromno rdeče, svetlo modra in roza. Res imamo pestro izbiro, tudi za vrhnje kose, kot so denimo plašči in bunde. Z barvo nikoli ne zgrešimo in smo vedno v trendu.

Vir: Getty Images

Prestižni materiali

Kašmir na prvem mestu. Vem, je občutljiv in hkrati tudi zelo topel. Všeč mi je zato, ker v omari zavzame malo prostora in dejansko greje. Tudi take majice iz sveta spodnjega perila, ki omogočajo plastenje, so vrhunske. Prale bomo na roke, ampak pletenina iz prestižne volne je večna in bo imela tudi svojo zgodovino. Neprecenljivo.

Vir: Getty Images

Uživajte, drage moje, in nikar ne pozabite na kape, šale in rokavice!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.