Tiste usnjene hlače, ki znajo presenetiti

Izbrala sem jih za top kos januarja in dejansko mislim, da so super izbira. A z usnjenimi hlačami je tako: težko najdeš prave in povrh vsega te vedno malo skrbi, da niso slučajno “preveč”. No, besedo “preveč” lahko kar izbrišete iz osebnega slovarja, ker v kolikor se dobro počutite, potem je to prava izbira za vas. In svet se bo prilagodil, brez skrbi. V zimskih dnevih, ko je zunaj zelo hladno, so te hlače super zato, ker jih nosimo s težjimi hlačnimi nogavicami in nas ne bo zeblo. Seveda je ključnega pomena, da niso oprijete, a trenutno so v modi zelo hvaležni, širši modeli z visokim pasom, ki tudi dobro stojijo.

Vir: Pinterest

Naj bo črna prva in nujna izbira. Sledita še dve: bež in rjava. V resnici ni prav veliko manevrskega prostora na področju barv, lahko pa se poigrate s krojem. Kot rečeno, so najbolj hvaležne usnjene hlače tiste, ki niso oprijete, saj jih boste tako tudi lažje nosile. Če so crop, torej rahlo nad gležnjem, bodo izredno lepe z gležnjarji in škornji, lahko tudi s čevlji moškega kroja, če vam je ta slog všeč (meni je zelo in tovrstni čevlji so zdaj res aktualni!). Pazite tudi na kakovost usnja ali imitacije usnja, saj je ta spekter zelo pester in širok, vse hlače pa niso enake, nekatere so namreč tako slabe, da že spominjajo na tiste čudaške hlače za potenje in hujšanje. Raje ne.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

In kako nosimo usnjene hlače? Osebno so mi najbolj všeč nekoliko bolj elegantne kombinacije z belo bluzo, pentljami in čipko, sicer so prav dovršene tudi tiste s pleteninami, če vam je ta slog všeč. Zdi se mi, da usnjene hlače premorejo prav vse in so primerne za vsakdanje življenje, pa tudi za kakšno posebno priložnost. Skratka, če jih še nimate in glede na to, da so zdaj popusti, je morda to dobra investicija.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.