Vroče ta hip: rebrast žamet

Prihaja naravnost iz moške garderobe in tako tudi izgleda: nekoliko bolj grobo. Rebrast žamet je v letošnji zimi prav velik trend in zdi se mi, da ga je vse več. Ne samo hlače, ki smo jih od vedno nosile in so super udoben kos v naši garderobi, temveč tudi jakne. Danes se bom osredotočila prav na ta kos: jakna iz rebrastega žameta mnogokrat deluje kot bomber. Krajša, mladostna in super s kavbojkami, vedno poskrbi za zanimiv stil.

Vir: Pinterest

Če se sprašujete, kako jo kombinirati, imate dve modni opciji in le eno realno. Moda jo namreč ponuja s krili in tudi s kavbojkami, osebno menim, da je kombinacija s krilom znanstvena fantastika. Sicer je res, da obstajajo lepi kompleti, in ti so izjema, načeloma pa sta krilo in bomber skregana že zaradi oblike. A saj veste, kako je s tem, vsak ima svoj okus. Jakna iz rebrastega žameta je zelo lepa s kavbojkami z visokim pasom, ker deluje sproščeno; glede na to, da se lahko z barvami poigrate, gre za kos, ki ga lahko mirno nosimo tudi spomladi, ne samo zdaj.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Nekatere jakne so podložene z mucko in izredno tople; te so mišljene prav namesto bund, čeprav vseeno menim, da so žametni kosi nekoliko bolj elegantni, zato je treba opustiti 100 % športen slog in si privoščiti nekaj drugačnega. Žepi in ovratnik znajo tvoriti zelo lepo kombinacijo, vendar pozor: bomber jakne niso za ženske z močnimi boki, ker zelo poudarijo zadnjico in jo optično tudi povečajo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.