Spet je tu vojaško zelena

Zdi se mi, da vojaško zelena barva zaznamuje jesenske dni. Čudovita je na vseh ženskah, saj pristaja svetlim in temnim, v kombinaciji s slonokoščeno pa je naravnost vrhunska. Tudi letošnja jesen ponuja kar nekaj outfitov v tej barvi, ki so, skupaj z zlatim nakitom, res vrhunski. Med nujnimi kosi najdemo hlače in jakno, parko in obleko, ki zna biti še posebej sofisticirana.

Vir: Shutterstock
Vir: Pinterest
Vir: Shutterstock
Vir: Style du Monde
Vir: Style du Monde

Vojaško zelena je lahko enobarvna, lahko pa si jo omislite tudi v smislu vzorcev na obleki. Denimo rože v vojaško zeleni barvi so zelo aktualne, prav tako modni dodatki, kot denimo superge ali špagarice (dokler jih lahko še nosimo). S črno barvo bo nekoliko bolj zimska; če vojaško zelenim hlačam dodate črno usnjeno jakno, bo to vrhunska in tudi prava kombinacija za jesenske dni. Za piko na i se le odločite za zlat make-up, ki bo vse skupaj zelo lepo poživil.

Vir: Getty
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Getty
Vir: Getty

Jaz sicer upam, da bo ta čas napočil čim kasneje, a vojaško zelena je prav gotovo ena izmed barv, ki nam bo jeseni delala družbo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Pozdravljena,

    Odlično, torej sem se za nakup zelenih odtenkov pravilno odločila, res da so iz lahkotnejših materialov, pa vendar, oktober bo še sončen in lep. Želim vam lep dan še naprej

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.