Spet nas je očarala kaki barva

Do danes je postalo že povsem jasno, da se je med barvnimi ljubljenkami letošnje hladne sezone znašla tudi zelena, in sicer v mnogih izredno zanimivih, pa tudi izredno raznolikih odtenkih. Na voljo je tista gozdnato in travnato zelena, super elegantna je smaragdno zelena, ogromno mladostne energije izžareva na primer neon zelena, medtem ko kaki odtenek v naš vsakdanji look znova vliva obilico klasične prefinjenosti. Slednja se namreč skoraj vsako jesen in zimo znajde na modnem meniju in navadno jo modne hiše sprejmejo odprtih rok. Gre namreč za barvo, ki se odlično prilagaja preostalim trendovskim odtenkom, letos so to na primer rumena in oranžna, pink in vinsko rdeča, lešnikovo rjava ter pravzaprav skoraj vsi tisti naravni, nevtralni odtenki.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Modne smernice ob tokratnem vstopu v povsem svežo sezono narekujejo precej drzne, grobe, tudi zelo moško navdihnjene outifte, kjer poudarek sloni predvsem na izredno širokih, oversize krojih, retro elementih ter pogumnem plastenju, katerega del so tudi številne pletenine. Kaki zeleno bomo te mesece našle predvsem pri prešitih jaknah, kombinezonih z velikimi žepi, hlačnih kostimih v ohlapnih merah ter mini in midi krilih, pri balonasto krojenih hlačah z visokim pasom ter pri debelih pulijih in dolgih jopah. Vse od naštetega bo odlično delovalo v družbi zlate, rjave in celo temno modre, seveda pa številka ena med barvnim naborom pri tem ostajata tudi črna in bela.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Zanemarljivi niso niti dodatki v odtenkih kaki zelene, sploh ko je govora o gležnjarjih in škornjih, tudi o IN supergah in mokasinih, velikih torbah in malih, svilenih rutkah, o pletenih kapah in šalih ter nenazadnje tudi o klobukih in usnjenih pasovih.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.