Vroče ta hip: usnjene hlače

Zdaj je njihov čas, čeprav jih sama nosim tudi pozimi. Usnjene hlače so zelo hvaležen kos takrat, ko se zanj pač odločite in odmislite, da je “usnje zahtevno”. Ok, po eni strani to drži, a po drugi gre lahko za dober nakup, ki zna trajati leta in leta. Moj nasvet je, da se ne zaletite in nabavite res kvaliteto, da pazite na obrobe, podloge in žepe, pa tudi na dolžino in širino. Nisem za oprijete, ker znajo biti preveč vpadljive v smislu, da izgubijo eleganco. Zato so mi bolj všeč nekoliko širše, rahlo krajše in nujno z visokim pasom. Kaj pa barve? No, na tem področju si lahko povemo kar veliko.

Nekoč je bilo tako, da so bile usnjene hlače predvsem črne in to je to. Spominjale so na izlet na rok koncert in niso bile preveč dobrodošle v normalnem svetu. Tisti, ki jih je nosil, je bil pač alter, a potem se je moda spremenila. V resnici se je spremenil tudi naš okus in danes jih ženske veselo nosimo, seveda tudi v drugih barvah. Če imate že svoje črne, potem stavite na smetanasto ali rjavo. Gre namreč za zelo hvaležna odtenka, povsem jesenska, ki omogočata odlične kombinacije. Seveda so tukaj tudi druge alternative in možnosti: temno rdeča, ki meji na rjavo, temno vijola, ki prav tako meji na rjavo, gozdno zelena, temno modra, bela.

Ko se enkrat navadite nanje, jih boste veliko nosile. Usnjene hlače doživljajo te dni pravi revival in znajo biti zelo, zelo ženstvene.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.