Spet zelo modne pletene torbe

Lahko bi rekle, da je pletena torba kar obvezna oprema našega “plažnega” looka, pa vendar zadnjih nekaj let ta vrsta modnih dodatkov sega veliko dlje kot le do morja oziroma bazena. Materiali, kot so slama, bambus, ratan in podobno, postajajo pomemben del modnih dodatkov, ki močno zapečati podobo vsake vroče sezone. Trendi jih postavljajo ob bok celo večernim kosom in če jih že morda ne želite kombinirati z najelegantnejšo garderobo, pa pleteno torbo vsekakor dodajmo večini dnevnih outfitov. Prepričana sem, da nas je lansko poletje dodobra izvežbalo v sestavljanju raznoraznih kombinacij, kjer so večkrat ključni del prav tovrstni dodatki.

Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram

Te mesece prihajajo pletene torbe vseh oblik in velikosti, predvsem so IN okrogle in kvadratne, najbolj ljubke so zagotovo tiste miniaturne, ki jih poveznemo celo okoli pasu, medtem ko svoj prostor med najlepšimi smernicami ohranjajo tudi tiste veliko ali bolje rečeno kar ogromne torbe. Slednje so odlična dopolnitev boho šik stila, lepo se podajo maksi, lahkotnim oblekam, crop topu in prefinjenim kratkim hlačam, retro jeansu in romantičnim bluzam, pa tudi kostimom in dvodelnim kompletom, ki nekako vodijo celotno poletno stajling pripoved.

Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram

Takšne torbe ostajajo eden od najboljših naravnih dodatkov, zato nič čudnega, da se jim čudovito podajo vse letošnje barve poletja, od povsem zemeljskih tonov, kot so peščena, rjava, nude in bronasta, pa vse do popolnoma energičnih, kot so rumena, oranžna ter zelena. Za popoln zaključek takšnih stajling idej skoraj obvezno posezimo še po svilenih rutkah, velikih uhanih in plastenju verižic, po udobnih sandalih ter nenazadnje tudi močni šminki ali vsaj pastelnih nohtkih.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.