Spomladanske barve in bleščice na očeh

Ljubiteljice zanimivih make-up videzov boste to pomlad prišle na svoj račun. V centru pozornosti so barve in nam tako ljube bleščice, ki zares lepo poudarijo oči. Na čistem vrhu top trendov so pastelne barve, ki jih ne bomo videli le v modi, ampak tudi v lepoti. In umetniki ličenja stavijo na več kot le en sam pastelni odtenek, pomešate lahko različne svetle nianse, na primer pri kotičkih oči izberite rumeno, za konec pa dodajte še vijolično. Velik plus ustvarjanja tovrstnega videza je to, da se vse barve lepo ujemajo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Violet Voss

Oči pa lahko poudarimo tudi z eyelinerjem ali barvico za oči. Med najbolj zaželenimi barvami je modra, ki jo lahko nosimo ne glede na barvo oči, pomembno je le, da najdemo pravi odtenek modre, ki se nam bo lepo podal. Zelo spretne izberite tanek eyeliner, če pa imate rade nekoliko bolj zabrisan videz, je vaša izbira barvica za oči ali pa senčilo. Tako je tretji make-up trend ravno uporaba senčila za oči v črni barvi, s katerim lahko ustvarimo rokerski zabrisan videz, s katerim boste opažene. Tako poudarjen videz je primeren za večerne priložnosti.

Vir: Pinterest
Vir: Revolution
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Srakice po srcu, ki imamo rade vse, kar se blešči, si bomo zagotovo omislile bleščice na očeh. Te lahko nosimo v manjših količinah, na primer le ob kotičkih oči za čez dan, za posebne priložnosti pa si lahko damo duška. V tej kombinaciji je tu še siva, ki je nekako najbolj zaželena med metalnimi odtenki. Trik pri uporabi sive je, da je nujno potrebna dobra maskara ali pa prej omenjen črn eyeliner oziroma barvica.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Revlon

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.