Prihod lepe sezone prinaša tudi nekoliko drugačne pričeske, ki so predvsem prilagojene vročini. In to je tudi idealen čas za spremembo, sploh če imamo občutek, da nas lasje vedno motijo takrat, ko je zunaj zelo toplo, posledično jih pridno matramo z raznimi čopi in elastikami. Sicer so spete pričeske vedno zelo aktualne, a po drugi strani ni dobro za lase, da so neprestano ujeti v elastikah. V tem smislu so srednje dolge pričeske zelo dobra odločitev, saj gre za stil, ki nas bo osvežil in bo hkrati tudi zelo praktičen.

Vir: Pinterest

Prednosti

Nedvomno je na prvem mestu ta, da se končno znebimo razcepljenih konic, ki bodo v topli sezoni še bolj opazne. Čeprav pridno uporabljamo maske, olja, serume in še kaj je včasih res tako, da samo škarje pomagajo. Po drugi strani so srednje dolge pričeske tiste, ki lasem podarijo naraven volumen, sploh če se odločite za stopničasto frizuro. To pomeni, da je ta izbira super takrat, ko nimamo prav veliko las in potebujemo trik, da jih optično povečamo.

Slabosti

Pazite na fru fru predvsem zato, ker se poleti res hitro zgodi, da postane eno s čelom in potenje naredi svoje. Opcija je, da si privoščite nekoliko daljšega, do pod nosu in ga potem po potrebi pritrdite z lasnicami. Šibka točka pri srednje dolgih pričeskah je, da v kolikor ste navajene na dolge lase, boste v tem primeru izgubile polne čpe, kite in fige. V resnici so te pričeske najlepše takrat, ko imamo spuščene lase.

Vir: Pinterest

Srednje dolge pričeske so vedno zanimiva osvežitev za vsako izmed nas in dobra izbira za toplo sezono, ki je pred nami.

Komentiraj