Počasi, a vztrajno so naši koraki iz dneva v dan bližje vročim poletnim mesecem, pri katerih pa smo v mislih verjetno že vse od pričetka tople sezone, če ne še dlje. Moda je seveda vseskozi močno pred nami, trendi letošnjega poletja pa so že v veliki meri vsem dobro poznani. Precej pomembno vlogo bodo znova odigrali tudi dodatki, med katerimi bomo ogromno pozornosti namenile retro oblikovanim torbicam. Pri slednjih so poleg intenzivnih odtenkov zelene, modre in pink izredno zanimivi primerki v metalnem lesku, kjer statement naziv vse pogosteje prevzemajo torbice po navdihu zrcalnega sijaja.

Pinterest

Pravzaprav gre za vrsto srebrne barve, kjer je bistvenega pomena ravno lesk, ki zagotavlja, da vse skupaj deluje, kot bi bila narejena iz zrcala. Seveda tega ni moč doseči v popolnosti, pa vendar gre za zanimivo, izredno retro torbico, ki žanje kar nekaj pozornosti. Vse skupaj ni nič novega, gre za trend preteklih dvatisočih, prav tisti disko element, ki tokrat našo podobo prelevi v nekoliko drznejšo, pa tudi zabavnejšo.

Pinterest

Zaradi sicer precej nevtralnega tona so to torbice, ki se odlično prilegajo številnim modnim kosom, predvsem pa bomo v polno zadele takrat, ko jo bomo kombinirale z jeansom od glave do pet. Morda še beseda ali dve o obliki zrcalno navdihnjenih torbic, kjer vladajo predvsem srednje veliki, vrečasti in okrogli modeli, s krajšim ramenskim paščkom ter detajli, kot so pletenje, verige, zaponke in zadrge.

Komentiraj