Stajling dneva: čistost bele

O beli barvi pravijo, da ne spodbuja čustev, a odpira nove poti. Je barva novih začetkov. Prebuja odprtost, rast in kreativnost ter pooseblja čistost. Je popolna in hkrati dokončana. Njena osnovna značilnost je enakost, kar pomeni pravičnost in nepristranskost, nevtralnost in neodvisnost. Bela barva ponuja notranje čiščenje, čiščenje naših misli in čustev. Osveži in krepi celoten energijski sistem. Ne čudi me, da jo imam tako rada in si jo s tako velikim veseljem vsakič znova privoščim. Tokrat v obliki topa, priljubljenih širših hlač in daljšega blazerja, ki tako noro spominja na Chanel (hvala, Massimo Dutti!). Kombinirala sem jo z rjavimi dodatki, a le zato, ker v kolikor bi bila v celoti bela, bi najbrž kdo pripomnil: spet! Drage moje, saj veste, kako je s tem, iz svoje kože človek pač ne gre.

Moj stajling je sledeč: top in blazer Massimo Dutti, hlače Ann Taylor, čevlji Bogart, torbica Chloé (via Netaporter), prstani Gold Philosophy, verižica in uhani Asos, zapestnice Mia Miami.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.