Stajling dneva: dopustniško z rafijo

Danes stajling, ki je idealen za pohajkovanje po turističnem mestu, in dejansko se je fotografiranje oblek spremenilo prav v to: raziskovanje ljubkega mesta s trgovinami, ki so bile ena lepša od druge. Izbrala sem belo barvo, jeans, čipko in dodatke iz rafije, ki so zdaj zelo aktualni. Pa ne le to: ti kosi me iskreno navdušujejo in zdi se mi, da so tudi zelo uporabni. Sicer bi bila ročna torbica bolj uporabna, če bi bila cekar, a tudi takih imam veliko, zato sem si za ta stajling omislila nekoliko drugačno obliko. Obula sem nizke sandale in bila zelo, zelo udobna v crop kavbojkah, kot jih znajo narediti le Američani. Dejansko so njihovi modeli najbolj udobni in tudi z visokim pasom … trojni juhu!

Moj stajling je sledeč: top in hlače Ann Taylor, sandali Dorothy Perkins, klobuk in torbica Ann Taylor, prstani Gold Philosophy, uhani in ogrlica Anthropology.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.