Stajling dneva: elegantna koktajl obleka

Drage bralke in čudovite ženske,

če vsaj malo verjamete v čarovnijo in magične stvari, ki se skrivajo v naravi, potem veste, da je ta teden zelo poseben. Jutri je solsticij in to je čas, ko so vse energije prebujene, na vrhuncu in v pričakovanju novih sprememb. To je čas, ko vilinski svet odpira svoja vrata in ko sem za vikend sedela na terasi v hišici v gozdu, me je prešinilo, da prav gotovo nisem sama. In res je, okoli nas je vse polno življenja, v nas je, da zaznamo nove poti in sebe vzamemo v roke. Držim pesti, da bo teden poln čarobnosti za vse nas in da bomo prav jutri znale ujeti nov ritem ter s hvaležnostjo in toplim pričakovanjem objele vse vile, ki nas čuvajo.

Želim vam brezhibno potovanje onkraj sonca.

Za stajling dneva sem izbrala elegantno obleko za posebno priložnost. Ker je zdaj čas porok in vrtnih zabav ter druženja na terasah, sem pomislila, da je vsaka izmed nas v iskanju prave obleke, ki bi jo naredila še lepšo. Naletela sem na zelo poseben odtenek zeleno turkizne barve in ga dopolnila z zlato. Od rokavov do naborkov, na tem modelu mi je všeč vse, pa še delo oblikovalcev s Hrvaške, Zadranke Maje Živković in Sandija Babića, ki imata na svoji spletni strani res veliko lepih modelov za koktajl priložnosti. Vabljene k ogledu.

Moj stajling je sledeč: obleka Charm&S, torbica Rebecca Minkoff, sandali Twinset Milano, zapestnica JCrew, prstani Asos.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

15 komentarjev
 1. jao, jao, Lorella, obleci se ze za realno zivljenje, obleci se v naravne materiale, poznas bombaz, obuj cevlje za skakat, tect po njivi, travniku, vsi nosijo moderne nahrbtnike, tudi lasje se dajo splest na tisoc
  nacinov….. kako se bos le oblekla pri 70.tih….
  vida

 2. Draga Lorella!
  Zelo lepa si in čudovita barva obleke! Jaz te spremljam že zelo dolgo in veste kaj spoštovana gospa Vida, Lorella obvlada vse! Ima nahrbtnike, nizke čevlje, nosi bombaž, teka po travnikih, lase si spleta v čop, kite… Kar malo pobrskajte po njenih prispevkih. Verjamem, da se bo pri 70 ih oblekla kot zdaj, kot prava dama! Kar pogumno naprej, saj komaj čakamo, da kaj novega objaviš!
  Lep poletni večer!

  1. Hvala Majda za tople besede, Vidi sem se tako na glas nasmejala, ker jo prav vidim. Pa ne bom zdaj pisala kako 🙂 in seveda bom takšna tudi pri 80… Če Vidi ni všeč, lahko gre na drugo stran, saj je tukaj niti ne rabimo, kajne? Objem!

 3. In Love ❤️❤️❤️ Tudi pri 70h bi tvoja obleka izgledala vrhunsko na tebi ali osebi, ki bi jo znala nosit. Tudi v realnem življenju se zgodijo svečanosti 🙂 Maham!

 4. Enkratna obleka, ki je zlita s tvojim telesom do popolnosti. Tudi barva obleke je povezana s tvojim načinom videnja same sebe, tvojim načinom življenja in izražanja. To je moja prva asociacija. To je skladnost življenja. Bodi lepo, D

 5. Se pa povsod najde kaka gospa, da nekaj skritizira.
  Lorella, cudovita si, imas res okus za oblacenje, skratka, rada pogledam tebe in tvoje stylinge, samo tako naprej, cudovita si!

 6. Lepotička kot vedno. Od pete do glave. Če prav sem moški, tudi meni je obleka top, a moram poudariti da tudi sandale Al kak se že temu reče.Stopala so moški fetiš in tega nobena nebi trebal skrivati. Lp

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.