Modne bleščice tega tedna

Poletno vroč teden je za nami in tudi tokrat ne gre drugače, kot da se naše misli posvečajo predvsem dopustu, morju in nenazadnje tudi kopalni modi. Vse torej diši po vroči sezoni, tudi v modnem in lepotnem svetu, kjer pa hkrati kljub vsemu že stremijo tudi k naslednji hladni sezoni, celo k naslednji pomladi. Reklamnih kampanj in zanimivih novosti je zato ogromno, mi pa znova preverimo nekaj tistih najbolj bleščečih:

Modna hiša Chanel nas tokrat razvaja kar z dvema kampanjama, kjer v prvi, poletni z naslovom Coco Beach 2022, na plaži blesti njihova ambasadorka Margaret Qualley, pri drugi pa nam nudi vpogled v letošnjo kolekcijo pre-fall 2022 Métiers d’art.

Chanel
Chanel

V odtenke hladne sezone 2022/23 se je te dni ovila tudi znamka Emporio Armani, k poziranju pa ni povabila le modelov, temveč tudi prikupne pasje prijatelje.

Emporio Armani

Modna hiša Chloe pa je te dni poskrbela za zanimiv obraz predjesenske kampanje, saj je to postala vsem dobro poznana igralka Gillian Anderson.

Chloe

Dokaz, da se mnoga imena mode že pomikajo celo v naslednje leto je tudi novi katalog resort 2023 znamke Dundas, v katerem tokrat blesti supermodel Heidi Klum.

Dundas

Da pa bo poletje kar se da prefinjeno, je tu tudi nova kolekcija svilenih rutk modne hiše Louis Vuitton.

Louis Vuitton

Josephine Skriver je tokrat obraz in telo nove kampanje letošnje kopalne mode znamke Liu Jo.

Liu Jo

Kar nekaj pozornosti pa je ta teden pritegnila tudi Hailey Bieber, saj je poleg poziranja za novo kampanjo draguljarske hiše Tiffany & Co., natančneje za njihovo T kolekcijo nakita, predstavila tudi svojo lastno kozmetično znamko, poimenovano Rhode.

Tiffany & Co.
Rhode
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.