Modne bleščice tega tedna

Ponekod že v polnem zagonu potekajo tedni mode za naslednjo pomlad in poletje, a pravi začetek se obeta šele naslednji teden, ko bodo vse modne oči uprte v New York. Seveda tudi ta teden ni bil ravno dolgočasen, saj je tu ponovno kar nekaj prelepih reklamnih kampanj, sploh za spodnje perilo.

Ustanoviteljica drzne znamke Agent Provocateur Serena Rees se je tokrat podala v nove vode, saj je namreč pripravila povsem novo, gender-fluid linijo perila, poimenovano Les Girls Les Boys.

Les Girls Les Boys

Chanelov kreativni direktor Karl Lagerfeld se je tokrat podpisal pod posebno, kapsulno kolekcijo, ki jo je ustvaril v sodelovanju z obutveno znamko Vans.

Vans x Karl Lagerfeld

Novo kampanjo spodnjega perila Heidi Klum Intimates pa je tokrat že v šesti sezoni predstavila tudi Heidi Klum, kjer jo je v fotografski objektiv ulovil Francesco Carrozzini.

Heidi Klum Intimates

Obraz jesenske kampanje italijanske modne hiše Marina Rinaldi pa je to sezono postala zapeljiva Ashley Graham, ki je zanje pozirala v črno-belih fotografijah Honga Jang Hyuna.

Marina Rinaldi

Nekaj poglavitnih kosov jesenskih mesecev pa je Tom Ford predstavil tudi v najnovejšem katalogu, kjer sta glavna modela Julia Belyakova in Jegor Venned.

Tom Ford

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.