Nebo, sonce in morje: nova kolekcija lakov Chanel

Šest čudovitih lakov za novo sezono. Tako se pri Chanelu poklanjajo poletju in nova kolekcija je res čudovita. Pastelne barve in še nekaj ključnih pripomočkov za lepe roke in nohte. Med najbolj sočnimi barvami sta breskev in svetlo vijola, kot nepogrešljiv poklon valu very peri, ki nas je že zdavnaj zadel. Za ljubiteljice posebnih tonov je tukaj mentol in pa barva nude, ki pride prav za vse priložnosti. Kolekcija se 100 % navdihuje po poletju, nebo, sonce in morje so res čudovite barve za vse priložnosti. Nepogrešljiva ostaja krema za roke Crème Main z vrtnico in irisom.

Vir: Chanel

Pastelne barve so primerne za poletni dni, kar je v kolekciji super, je nedvomno to, da lahko barve pomešate med seboj, saj so zelo skladne in primerne tudi za mavrično manikiro. Med najbolj uporabnimi je bela, ki je že lani doživela velik uspeh, in jo lahko vedno uporabite za podlago. Chanelova kolekcija je dobra izbira tudi za stopala, saj poleti nosimo predvsem svetle barve, ki še bolj pridejo do izraza zaradi zagorele kože. Za še večji, bleščeč učinek lahko vse skupaj zaključite s top coatom, ki je tako ali drugače odlična izbira zato, da lak dlje traja. Ob vsem tem lahko dodate tudi make-up v barvah sončnega zahoda, saj gre za odtenke, ki so poleti zelo popularni.

Vir: Chanel
Vir: Chanel

Zanimivo, koliko lepega prinaša jasno vreme!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.