Stajling dneva: mamino

Ta modna avantura se je začela skoraj za šalo, ko sem nekega dne pridrvela k mami na kavo in sva se pogovarjali o oblekah. Razmišljala sem na glas in ji rekla, da imam polno omaro vsega, ne vem pa, kaj bi oblekla za naslednji stajling dneva. In ker je moja mama super modra ženska, ki ima povrh vsega večjo garderobno omaro od moje, mi je mirno odvrnila: potem poglej v mojo. In tako sem jo dejansko odprla. Vsakič znova ostanem odprtih ust zato, ker ima še vedno tiste bluze, ki jih je nosila, ko sem bila jaz v prvem razredu osnovne šole. In izgledajo brezhibno. Tako kot torbice, ročno izdelane v Afriki, kjer smo dolga leta živeli, kostimi v beli barvi, rute vseh vrst, plisirana krila (volnena, svilena, žametna), blazerji in še mnogo drugega. Omara zakladov. In naj dodam, da ima moja mama 81 let, zato se ji lahko le priklanjam in znova povem, kako srečna sem, da ju z očetom imam.

Moj stajling je sledeč: plašč Raffaello, bluza Nara camicie, krilo narejeno po meri, čevlji Bogart, torbica ročno narejena v Afriki, uhani Asos, zapestnice Mia Miami, prstani Asos in Gold Philosophy.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

8 komentarjev
  1. Lepo nežno kot spomladanski teloh, trobentice, zvončki….kot svetlo jutro, po lepih sanjah…., . Jaz bi si oblekla rumeno bluzico

  2. Všeč mi je ta styling – kvaliteno in prefinjeno. Ko se takole povezujemo s svojimi prednicami ( sama prav sedaj popisujem njihovo duhovno dediščino v Rodovni knjigi žensk), se še bolj pristno spoznavamo in lahko začutimo, kar je prav posebna dragocenost.

    1. Hvala Suzana, se popolnoma strinjam. Mamin odnos do mode je izredno spoštljiv, skoraj sramežljiv ter poln hvaležnosti. Najbrž tudi zato, ker je doživela hude čase in zna zato ceniti vse kar ima, tudi najmanjše stvari. V njeni garderobi je skrita večnost, kar mi je izredno všeč in srčno upam, da bo nekoč znala tudi jaz tako z modo ter s stvarmi, ki poskrbijo, da je moje bivanje na zemlji lepše. Hvala in lep dan želim.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.