Stajling dneva: mentol in rože

Drage bralke in super ženske,

s hitrimi koraki se približuje poletje in zdi se mi, da so kopalke prav za vogalom. Vedno z velikim občudovanjem opazujem ciklično naravo in perfektno geometrijo stvari, ki se ponavljajo. Ritem mi podari občutek sreče in mirnosti, hkrati me spominja, da ne glede na to, kar se v tem trenutku dogaja v našem življenju, ostaja bivanje tukaj in zdaj popolno. Želela bi si ujeti še več trenutkov in se dlje ustaviti takrat, ko življenje diši po nežnosti. To so tisti trenutki, ko te prav nihče ne zmoti in si samo tu, sredi vesolja, s svojimi lepimi in manj lepimi lastnostmi, a prav zato edinstven. Pomlad je najbrž tudi to: prebujenje vsega, včasih tudi duše.

Imejte super teden.

Za stajling dneva sem izbrala priljubljene pastelne tone, tokrat v slogu mentola. Prav spomnim se, ko je ta barva pogumno zakorakala v modni svet in kar naenkrat je bilo vse v svetlo zelenem odtenku. Všeč mi je, ker je mila, hkrati naravna, po svoje povezana z otroškim svetom; izbrala sem midi krilo, stisnjeno v pasu in čipkast top, ki bi bil lahko primerna rešitev za lepo priložnost, kot je denimo večerja ali poroka. Pozdravljam lepo vreme in vse brezhibne trenutke, ki jih bo prineslo, sploh na obali, ko modrina morja objema že vsak kotiček.

Moj stajling je sledeč: top in krilo Chicwish, salonarji Sarah Jessica Parker SJP, torbica Aldo.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

8 komentarjev
  1. Ja, to je tvoj stil in tvoje barve. Zelo ti pristoji, ker si visoka in vitka. Tudi v sobotnem popoldnevu sem te občudovala v tem stajlingu in vsak teden znova se veselim, kaj nam boš predstavila. Zelo me je očarala tudi zadnja oblekca na sobotnem obešalniku, roza z volanom. Ali je tudi ta Chicwish ? Hvala za vse nasvete in prijeten začetek tedna.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.