Modne bleščice tega tedna

Za nami je čudovit majski teden, v zraku pa je že popolnoma čutiti razigranost letošnje poletne sezone. K slednjemu močno pripomorejo tudi neštete omamne reklamne kampanje tako modne kot lepotne scene, za vse največje sledilke trendov pa je tu tudi že kar nekaj jesenskih napovedi. Poglejmo, s čim nas je torej očarala moda te dni:

Za čisto posebno podobo je tokrat poskrbel Marc Jacobs, kjer je vlogo glavnega obraza v novi kampanji z naslovom Monogram prevzela Gigi Hadid.

Marc Jacobs

Da se odštekanost dobro ujame s športnim lookom pa te dni dokazuje tudi težko pričakovana, posebna kolekcija, ki je nastala v sodelovanju modne hiše Gucci in znamke Adidas.

Gucci x Adidas

Znova ne počiva niti modna hiša Louis Vuitton, ki nas ta teden navdušuje kar z dvema kampanjama, v obeh pa vso pozornost jemljejo torbice. V prvi Deepika Padukone, Emma Stone in Zhou Dongyu v rokah nosijo model torbice Dauphine, medtem ko pri drugi vse diši po pastelih s torbico, poimenovano Bubblegram.

Louis Vuitton Dauphine bag
Louis Vuitton Bubblegram

Povsem sveže kampanje s torbico v središču pozornosti pa tokrat postavljajo tudi mnoge druge modne hiše, med njimi tudi Prada z modelom torbice Symbole, katere ambasadorka je Hunter Schafer.

Prada

Okus predjesenske podobe ta hip nudi znamka Loewe, ki v prav prikupni kampanji združuje mnoga znana imena, kot so Sir Anthony Hopkins, Jessie Buckley, Tang Wei, Josh O’Connor, Caroline Polachek, Alewya Demmisse, Kaia Gerber, Hyun Ah, Maya Nakanishi in Lynda Benglis.

Loewe

In nenazadnje je tu še ena reklamna kampanja za torbice, kjer svojo Wander torbico znamke Miu Miu v rokah nosi Sydney Sweeney.

Miu Miu

Za konec še nekaj bleščečega, saj je tu povsem nova kampanja znamke Swarovski, kjer čudovite kose nakita nosi Bella Hadid.

Swarovski
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.