Stajling dneva: pletenina in krilo iz satena

Med mojimi top kombinacijami je nedvomno tudi ta. Krilo iz satena, ki dobesedno spominja na kombinežo, in težja pletenina. Čudovit kontrast in moda nas seveda uči, da so kontrasti vedno zmagovalni. Izbrala sem moje barve, vem, ponovno, a mimo pudraste pač ne gre in v njej tako zelo uživam, da mi je najbrž zato tudi oproščeno. Krilo iz satena ima sam en minus: se res dobro mečka, ga samo pogledaš in že nastanejo gube, tako da ni ravno za vsak dan. A za na večerjo bi ga z veseljem nosile, pa tudi poleti, ko si ga lahko omislimo s topom in nizkimi sandali. Čeprav se veselim prihajajoče tople sezone, priznam, da ima zima svoj čar in te pletenine … Joj, nikoli ni dovolj.

Moj stajling je sledeč: pulover Sezane, krilo H&M, čevlji Guess, plašč Max Mara, obroč Accessorize, torbica Chloé, prstan Gold Philosophy, zapestnice – delo ljube prijateljic Jelene.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Pozdravljena,

    super outfit! Pogosto se te satenaste in podobne tkanine (tudi viskoza npr.) tako nesramno oprimejo oziroma oprijemajo najlonk (elektrostatičnost), da jih je (skoraj) nemogoče nositi brez zadrege. Je kakšna rešitev za to?

    Lp in še naprej tako dobro ustvarjanje, Nataša

    1. Draga Nataša, ja, to zna biti kar težava. Rešitev je, da si omislimo še kombinežo, če je seveda krilo iz dovolj gostega materiala, da se kombineža potem ne opazi. V mojem primeru je bilo krilo prav ok, kar me je presenetilo, saj je od H&Ma, torej smatram, da kvaliteta ni ravno vrhunska 🙂 Mislim pa, da je zelo odvisno tudo od najlonk. Moje so bile zelo tanke, 8 denske od Calzedonie, se obnašajo kot koža, torej ni bilo oprijemanja. Maham in lep vikend!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.