Stajling dneva: til z živalskim potiskom

Drage bralke in virtualne prijateljice,

srčno upam, da smo vse še kako pripravljene na novo leto in dogodivščine, ki nas še čakajo. Če imam po eni strani čuden občutek zato, ker dogodki iz 2020 kar hodijo za nami, kot temna senca, sem po drugi strani zelo motivirana in srečna zato, ker je pred nami novo poglavje življenja. Želim si, da bi vse imele dvignjeno glavo in moč za tisto, kar pride, da bi znale izbrati prave ljudi in najti bistvo tam, kjer ga včasih skoraj ni. Danes je ponedeljek in to pomeni, da lahko pridno izberemo emocije in stvari, ki jih bomo imele v življenju. Odstranimo tisto, kar nas boli in vzemimo s polnimi rokami tisto, kar nam pripada.

Srečno in imejte čudovit prvi teden januarja.

Nisem prav dobro vedela, kako naj začnem novo leto, a idej je bilo res veliko. Od barv do lepe obleke, od kostima do bleščic. In potem sem se odločila za slog, ki je v resnici zelo enostaven in mi je te dni prav pri srcu, morda zato, ker je vse, kar si želim, mir. Opažam, da sta črna in bež barvi, ki ju izbiram tudi takrat, ko ostanem doma in prav lepo mi je v njuni družbi. To krilo pa je bilo tako noro navihano, da sam ga preprosto morala imeti, in že nekajkrat je poskrbelo, da je bil dan igriv in ženstven. Velik šal me objame, kot mi je tudi všeč, in ostalo, no, kaj naj rečem, preprosto in nosljivo.

Moj stil je sledeč: krilo Chicwish, plašč Max Mara, pulover JCrew, torbica Chloé (via Netaporter), čevlji Rebel Queen, šal Mango, prstan z biseri Roberto Cavalli, špangi Asos.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

7 komentarjev
  1. Počasi mi s tvojimi navdih, draga Lorella, živalski potisk postaja celo všeč. Krilo je osupljivo! Mogoče hitro pride dan, ko si ga privoščim na sebi. Že čutim metuljčke… 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.