Stajling dneva: volnene karo hlače

Drage bralke in čudovite ženske,

februar se nam prav danes odpira kot nov mesec, poln možnosti, čudovita bela stran dnevnika, ki čaka na naše dogodke, prijazne misli in, jasno, lepe besede. Začnimo ga graciozno in umirjeno, začnimo ga tako, kot bi pričakovale le dobro in v sebi našle tiste ključne stvari, ki so tako pomembne za osebno srečo. Te dni še bolj cenim prisotnost družine, prijateljic, privoščim si več knjig, filmov, pospravljanja in tako po predalih najdem stvari, na katere sem že zdavnaj pozabila. Pospravljam zunaj sebe in v sebi, ker se mi zdi, da je pomlad skoraj za vogalom in novo rojstvo v naravi zahteva tudi novo rojstvo nas samih.

Začnimo torej pametno in z veliko mero samozavesti, ciljev imamo tako ali drugače ogromno in vem, da se prej ali slej uresničijo. Imejte lep teden.

Moje ljube karo hlače z visokim pasom in tokrat kombinacija med temno modro in rjavo. Tako umirjena in klasična, da prav ne morete zgrešiti. In končno sem uspela obrniti dvostranski teddy plašč ter ugotovila, da ima tudi ta stran veliko prednosti. In potem občutek volne na koži, ki te tako prijetno in prijazno greje, saj zima zahteva prav to: elegantne pletenine za objem, ker objemov ni nikoli dovolj, sploh v teh čudnih časih.

Moj stajling je sledeč: hlače in pulover Motivi, čevlji Guess, torbica Chloé, plašč SOliver, očala Tom Ford, prstani Asos, Accessorize in Swarovski.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

13 komentarjev
  1. Draga Lorella! Tudi vam lep in uspešen teden!

    Zelo lep autfit, še posebej pa očala: ZEEEELO vam pašejo!!!

    Lep pozdrav iz sončne in zasnežene Štajerske 🙂

  2. Vaau, čudovita v nov mesec ta očala pa res dodajo eno posebno noto! Me pa zanima, ali so očala mišljena samo kot modni dodatek, kar se mi zdi zelo prebrisano.
    Lep dan

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.