Stilski napotki in must have kosi za februar

Zdi se mi prav nemogoče, da pišem o februarju, saj sem šele včeraj praznovala novo leto, pa ve? Ne bom pisala o tem, kako čas beži, ampak resnično mi je zmanjkalo nekdaj dni ali celo tednov in ne vem, kam so šli. Februar torej. Mesec ljubezni in valentinovega, ki ga nisem nikoli praznovala, ampak priznam, da ima svoj čar, odet v rdečo barvo in srčke, poln ljubezni in majhnih pozornosti, ki naj bi nam polepšale življenje. Zanimivo, da je šel v mladih letih vedno mimo mene, zdaj pa ga za vogalom opazujem in zdi se mi, da mi postaja čedalje bolj všeč, če ne drugo v smislu priložnosti za večerjo ob svečah in v dvoje. Tudi to je razkošje. Kot vsak začetek meseca bom danes nekaj napisala o ključnih kosih, ki so mi v tem trenutku še posebej všeč in sestavljajo mojo “wish listo“: malo mode, kanček lepote in ščepec perila, ki tako ali drugače mora biti. Pozdravljen, februar, tudi letos boš zelo kratek, vseeno pa si želimo, da bi nam prinesel veliko lepega. In ogromno, ogromno ljubezni.

vir: Pinterest

Žametna obutev. Je tako lepa, da se je sploh ne morem nagledati in ni nujno, da gre za odprte sandale, ki bi bili v tem trenutku primerni le za kakšno posebno priložnost. Lahko so tudi balerinke, nižji škornji ali salonarji … Žamet je čudovit na oblekah, torbicah in čevljih, izbira je torej vaša.

Žametna obutev

Čudovite ustnice. Ker se boste februarja veliko poljubljale, kajne? Šalo na stran, ustnice odigrajo vedno zelo pomembno vlogo, zato morajo biti lepe in negovane. Zdaj so v igri šminke, včasih tudi mat, včasih pa v kombinaciji s svinčnikom in glossom, kakorkoli že, dobro je, da imate kar vse pri roki.

Čudovite ustnice

Nekaj na zvezde. Odigrale bodo zelo pomembno vlogo, sploh na zgornjih delih in jeansu. Zvezde in zvezdice se bodo posule na obleke, kot rdeče ustnice, zato pričakujte igrivo in veselo modo, ki obeta ogromno zabave. Srajca je najhitrejši kos, ampak tudi kavbojke znajo biti zanimive.

Nekaj na zvezde

Nekaj s perjem. Da nežno frfota in ker morda niste prav za jakno, ki je v celoti iz perja, si omislite nekaj manjšega, kot je denimo kos nakita ali čevlji. Perje v pudrasti ali črni barvi je must have in bo zelo lepo obogatilo vašo garderobo, ne nujno samo večerne, saj meja ni več.

Nekaj s perjem

Iluminator. Za sijočo polt, ki je vedno tako aktualna. Nosimo ga samo na ličkih ali povsod, po celem obrazu. Iluminator vedno podarja zdrav videz, ampak ne pretiravajte, sploh takrat, ko je preveč obarvan, mora biti že skoraj prosojen, da deluje naravno. Pomešajte ga s tekočim pudrom, tako bo namreč najbolje.

Iluminator

Čudovito perilo. Sem za rahlo vintage kose, nujno s čipko in lepe tako, da bi jih najraje nosile kar samostojno. Perilo najprej za nas in šele potem za partnerja, ker ga moramo čutiti najprej me, mehko in gladko na koži, naj porine samozavest v zvezde in naj tam tudi ostane!

Čudovito perilo

Drugačen blazer. Še vedno v zimskih barvah, ampak po svoje drugačen. Morda na karo vzorec ali v pastelnem odtenku, pomembno je, da ni ravno črn ali rjav, ker bo lepo obogatil vaš videz in ga boste še vedno lahko kombinirale s črno ali rjavo barvo.

Drugačen blazer

Kos na črte. Najbolje, da je top, ker je mornarski slog vedno v modi in vedno brezhiben. Top pod blazerjem ali samostojno, s kavbojkami, deluje vrhunsko tudi februarja. Ostanite pri klasiki z barvami: bela, črna, rdeča ali temno modra, tako boste popolne!

Kos na črte

Baby blue. Čudoviti odtenek svetlo modre barve, ki ga preprosto moramo imeti (Melania nam je podarila zelo zanimivo lekcijo stila s kompletom znamke Ralph Lauren). Baby blue je nežna in elegantna, se zelo lepo poda k beli in temno modri, ampak osebno mi je všeč tudi s svetlo rjavo, ker deluje tako sofisticirano.

Baby blue

Mehko padajoča pletenina. Takšna, ki te lepo ovije in nežno poboža. Pletenine odigrajo v tej zimi zelo pomembno vlogo in znajo biti prav prikupne s pentljo na hrbtu ali kakšnim strateškim izrezom. Skratka so klasične, ampak ne dolgočasne. In to je tudi njihov čar.

Mehko padajoča pletenina

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.