Tista roza, ki ni le za punčke

Zdaj bi morale prav biti ob meni: zagledala sem val roza barve v sklopu poulične mode in kar zavriskala! Sofia pa ob meni komentira: “Ravno zate …” In vem, da ni edina! Drage moje, zdaj že prav gotovo veste, da sem človek v barvah in če me kaj v življenju navdušuje, potem so to pasteli. Težko povem, kako vplivajo name, a kar drži, je, da me spravijo v dobro voljo. Moja zimska garderoba je zelo podobna poletni, le tu in tam je nekaj več živalskega potiska, drugače so barve prav tako intenzivne.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Zelo sem hvaležna modi zato, ker nas je za to jesen obdarila s toliko roza odtenki. Za tiste najbolj divje je tukaj celo flamingo odtenek, tako močan, živahen in opazen, da ni za vsako žensko, a če se vseeno ne mislite odreči trendu, potem si privoščite kakšen dober dodatek. Klobuk, čevlji, torbica, pas, so vedno dobra izbira. Za tiste najbolj pogumne pa je tukaj roza od glave do peta in jaz se je ne branim. Vse je odvisno od tega, kako jo pravzaprav kombiniramo in kam gremo. Dodala bi še nekaj zelo pomembnega: odvisno je tudi, kako se počutimo. Če pač začutite barvo in menite, da vas spravi v dobro voljo ali pozitivno razmišljanje, potem ste na konju. Nosite jo in pika.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Ker prihaja sezona jaken in pletenin, so vsi ti kosi kar pametna naložba. Roza pulover je odličen s kavbojkami, puli z visokim ovratnikom je zelo seksi z usnjenimi hlačami, prav tako blazer je kos, ki ga boste dodale povsod. Osebno vam svetujem še broške na blazerju in špangice v laseh, ker gre za modo, ki močno diši po ženstvenosti in se je zato ne smemo bati. Rada bi napisala, da so časi sive, črne in temno rjave zime zaključeni, a v resnici menim, da so tudi te barve dobrodošle. Morda pa je le tako, da ni nujno, da jih oblečemo vsak dan od konca oktobra in vse tja do marca. Vmes si le privoščite kakšen dober preblisk. Če je v roza barvi, no, potem ste zmagale!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.