Tudi torbice so postale udobno tople

Že v začetku jeseni je kaj hitro postalo jasno, da nas bo tokratno hladno sezono spremljalo predvsem ogromno mehkih, udobnih in kosmatih kosov, pa naj bodo to že vsem dobro poznane teddy jakne ali pa nekaj veliko bolj drznega, kot so na primer bucket klobučki ali morda tovrstne petke. Tudi med torbicami se je zgodil kar opazen preobrat, saj se je ogromno modelov prilagodilo predvsem vplivu retro stila, ki so mu seveda sledile še barve in nenazadnje materiali. Skratka, vrnile smo se k torbicam, ki smo jih pogosto nosile v preteklih devetdesetih, morda takrat v bolj divjem, tokrat pa vsekakor tudi v povsem vsakdanjem looku.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tu so torej najpopularnejše, srednje velike, ovalno oblikovane, kosmate torbice po vzoru ovčje dlake, najpogosteje seveda iz umetnega materiala (sherpa, ki predstavlja umetno različico shearlinga), sploh modne v rjavi in beli oziroma bež, pa tudi v bolj odštekanih odtenkih roza, zelene, modre in podobnih. Za vse, ki prisegajo na modne trende, so to zimo skoraj obvezne tiste velike, lahko bi rekli kar oversize, vrečaste torbe, kjer so plišasti detajli prisotni zgolj na ročaju in obrobi, ali pa je torba v celoti oblečena v tovrsten material, nekatere celo s podlogo vred.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Gre za precej poseben modni dodatek, ki bo sicer zagotovo z nami še v naslednjih mesecih, celo v naslednji hladni sezoni, a vendar v kolikor želite, da bo torba nekoliko bolj nevtralno modna, predlagam, da jo izberemo v naravni, nevpadljivi barvi ter si morda omislimo zgolj primerke s kosmato obrobo. Zraven so ta hip seveda skoraj obvezni grobi, combat škornji ali gležnjarji, v črni, bež ali še raje nude barvi, pa tudi že prej omenjeni bucket klobuki, dolgi, oversize oblikovani plašči ali še bolje puhovke.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.