V centru pozornosti: ovratniki

Prihajajočo pomlad pa tudi poletje bodo naši vratovi deležni veliko pozornosti. V centru modnega dogajanja bodo ovratniki, ki ne bodo nič kaj dolgočasni. Statement modni detajl smo lahko zasledili na številnih modnih revijah vseh večjih modnih oblikovalcev. Victoria Beckham, Lanvin, Fendi, Loewe in še bi lahko naštevali, opazni ovratniki so vladali na različnih kosih oblačil. Najbolj dih jemajoči so bili na različnih topih, poseben element elegance pa dodajo ravno na srajco, ki dopolnjuje različne modne looke. Tem ovratnik doda poseben pridih in jih transformira v bolj modne različice že poznanih modnih kosov.

Fendi pomlad 2020
Victoria Beckham pomlad 2020
Lanvin pomlad 2020
Loewe pomlad 2020

Poseben pečat pa so pustili tudi na različnih zunanjih modnih kosih, od kratkih, športnih jaken do bolj dolgih elegantnih, kot je na primer trenč plašč, ki bo doživel vrhunec to toplo sezono. Tovrstne jakne ter plašči s statement ovratniki so velikokrat spremljale opazne barve, kot je močna rdeča, fuksija, rumena, pa tudi seveda kraljica leta 2020 modra. Tudi vzorčki živijo v harmoniji z opaznim ovratnikom. Črte, pike, rožice, živalski potiski – s takšnim zunanjim kosom boste opažene.

Ulični stil, vir: Pinterest
Ulični stil, vir: Pinterest
Ulični stil, vir: Pinterest
Ulični stil, vir: Pinterest

Vas zanima, kako ta trend za pomlad vnesti v svoj vsakdan? Zelo enostavno; če ste bolj za klasiko, vam priporočamo, da posežete po beli srajci s statement ovratnikom, ta je lahko oversized ali okrašen s kakšnimi posebnimi detajli, kot so okrasni kamenčki ter kristalčki. Vsem, ki prisegate na brezčasnost, bo všeč, da bo trenč plašč must have kos, in če tega še nimate, si omislite novega z opaznim ovratnikom. Prej omenjene opazne jakne pa so izbor za vse, ki rade tvegate s svojo modno izbiro in tako tudi navdušujete ter inspirirate svojo okolico. Tukaj izberite takšno jakno, ki bo dopolnila vašo že obstoječo spomladansko garderobo, a jo še vedno posodobila.

Prada, vir: Net-a-Porter
MM6 Maison Margiela, vir: Net-a-Porter
Courreges, vir: Net-a-Porter
Chloé, vir: Net-a-Porter
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.