Le še korak nas loči od težko pričakovane pomladi, temu primerni pa postajajo tudi modni trendi. Ti nam bodo v naslednjih toplih mesecih postregli s kar lepim številom izredno zanimivih, predvsem pa opaznih kosov, med katere letos z veseljem prištevamo tudi kavbojke. Ta osnovni element naše vsakdanje podobe bo tokrat še kako poseben, večkrat celo statement, za kar bodo poskrbeli tako njegovi kroji, kot tudi dekorativni elementi in celo barve.

Pinterest
Pinterest

Tako je, jeans hlače bodo to pomlad vse prej kot bazičen, vsakdanji kos oblačila. Vsekakor gre sprva omeniti, da bo skoraj vsakokrat svoj vpliv pokazal tudi retro stil, ki ga letos resnično ne primanjkuje, predvsem pa se ta opira na pretekla devetdeseta in še bolj na prvo desetletje 21. stoletja. Pasovi so se torej nekoliko znižali, medtem ko hlačnice ostajajo široke in udobno nosljive.

Pinterest
Jacquemus (MyTheresa)

Pogosto je zaslediti kombinacije dveh, celo treh različnih kavbojk, kot bi jih razrezali in iz posameznih kosov združili v eno samo oblačilo. Veliko je žepov in zadrg, pomembno pa je omeniti tudi dejstvo, da se vrača strgan, natrgan ali vsaj scefran jeans, v vsej svoji kul, retro podobi. 

Komentiraj