Večni dodatki za dober stil

Kateri so tisti modni dodatki, ki jih morate nujno imeti in vedno tvorijo dober stil? Jih je kar nekaj in sama bi težko izbrala le nujne, ker so mi dodatki zelo pri srcu in bi vsekakor zraven dodala tudi obroče za lase, špangice, bisere, rute in še kaj bi se našlo. Sledi seznam dodatkov, ki vam bodo vedno pomagali do dobrega stila in, saj veste, tega ni nikoli dovolj!

Pasovi

Nujen je črn pas, a moda je danes tako raznolika, da v resnici potrebujete vsaj še nekaj modelov, in sicer: belega, rjavega, z živalskim potiskom in lakiranega. Izberite srednjo širino, ker je najbolj nosljiva.

Vir: Pinterest

Odlična očala

Seveda sončna in predvsem takšna, ki vam pristajajo. Pri očalih je tako, da so lahko v modi različna, ampak vsi modeli niso za vse obraze. Najdite torej tiste, ki vam pristajajo in jih imejte pri sebi. Običajno so prav klasične oblike, rahlo večji in dovolj temni, da lahko počivate.

Vir: Pinterest

Posebni uhani

Viseči za v tem trenutku, lahko pa tudi z biseri za večno klasiko ali okrogli in veliki za dolge obleke. No, kot vidite, ne gre le za en model, ampak uhani so odličen trik za piko na i na obrazu, ki nikoli ne škodi. In danes imate na voljo ogromno modelov, tako da zna biti iskanje pravih zelo zabavno!

Vir: Pinterest

Statement verižica

Velika in opazna, ker jo nosimo na navadno T majico ali čez puli z visokim ovratnikom. Lepa je poleti in pozimi, nima sezon, pomembno je, da jo čutite za svojo. Lahko pa izberete tudi daljšo in z obeskom, ki je zdaj zelo v modi, zakaj ne?

Vir: Pinterest

Kapa, šal, rokavice

Zima je seveda že mimo, a v kolikor govorimo o večnih dodatkih, je prav gotovo tako, da ta trio mora biti prisoten. In dobra novica je, da zanj ne boste odštele ogromno denarja, lahko ga zamenjate vsako leto in vedno bo tvoril lepo celoto s plaščem ali jakno. V majhnih stvareh so pač velike skrivnosti.

Vir: Pinterest

Klobuk

Poleti je prav nujen in tudi zima ima svoje. Na splošno klobuke premalo nosimo, kar je seveda škoda. Morda se bomo v prihodnosti bolj opogumile, zdaj imam občutek, da si ga privoščimo le takrat, ko smo na dopustu in nas prav malo ljudi pozna … No, kakorkoli že, poletje prav kliče po širokih klobukih in zapeljevanju izpod krajcev.

Vir: Pinterest

A seveda to še ni vse. Dobrih dodatkov je res veliko, na nas pa je, da najdemo tiste, ki bodo vedno poskrbeli, da smo lepše.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.