Ko ni kaj obleči …

Vas prav vidim, dobile ste velike oči in dvignile roko in da, dvignila sem jo tudi jaz, ki imam mega polno omaro vsega, a teden pred menstruacijo resnično ne vem, kaj bi navlekla nase, povrh vsega pa mi gre na jok. No, to se zgodi še kdaj, denimo takrat, ko nisem vrhunske volje, ko odprem omaro in je preveč vsega (preveč, ne premalo), ko ugotovim, da bi imela prav top v bež barvi, a se mi ne sanja, kje je, ko se mi zdi, da bo, karkoli bom dala nase, rezultat zelo povprečen. Ženske smo pač takšne: četudi imamo veliko stvari, je še vedno tako, da nam kaj manjka in zato nismo prepričane, ali je težava v nas samih ali v tem, da se hitro naveličamo. Včasih mi nekaj preprostih trikov pomaga, zato jih delim z vami v upanju, da bo manj slabe volje in več uspešnih outfitov.

Vir: Pinterest

Nove kombinacije s starimi stvarmi

Tako kot v življenju je tudi pri modi tako, da morate včasih stopiti iz cone udobja in si ogledati situacijo iz drugega zornega kota. Kako to naredimo? Vzamete stare stvari, ki so vam pri srcu, jih date na kup in tvorite nove kombinacije. To naredite tako, da pomešate poletne in jesenske kose, dodate drugačen dodatek, spremenite barvne kombinacije. Vmes ste gotovo nabavile nove čevlje in torbice, najbrž tudi uhane in verižico, torej kombinirajte tako, kot ne bi bilo za vas. Deluje in vam bo všeč.

Vir: Pinterest

Zložite po barvah

Največji modni kaos nastane takrat, ko je omara polna vsega in ne veste, kaj imate. Ni nujno, da so v njej super lepi kosi, dovolj je, da sproti ne odstranjujete starih in vse bo narobe. Zelo vam bo pomagalo, če boste stvari zložile sezonsko in po barvah. Tako boste hitreje našle in, v kolikor imate res veliko stvari, je vedno dobro, da ločite poletno in zimsko, le tako boste organizirane. Glede na to, da so danes naprodaj čudovite škatle za perilo, naj povem, da znajo rešiti marsikatero zagato. Nad omaro in pod posteljo.

Vir: Pinterest

Kupujte z glavo

Četudi do sedaj niste, ni prepozno. Vedno je dobro kupovati z glavo v smislu, da boste kose tudi nosile in vam bodo podarili neko dobro energijo ali celo srečo. Če ste nervozne, bodite raje doma s knjigo in skodelico kave, ker nakupovanje ne bo primerno, še najmanj pa uspešno. Osredotočite se na bazično garderobo, ki mora biti res top, ostalo pride in gre. Tako je, prav ste prebrale, GRE.

Vir: Pinterest

Shranite navdihe

Ko vidim kakšno dobro kombinacijo ali žensko, ki je lepo oblečena, jo vedno shranim. Tako tudi sama lažje tvorim modne kombinacije. To se redno dogaja z živalskim potiskom, ki zna biti zahteven, zato vedno rada pogledam, kako ga nosijo druge ženske. Svet je poln navdihov, bodite odprte za vse, ker vedno pomaga.

Vir: Pinterest

Vedite, kaj želite

To je včasih prav zapleteno. Sama sem za belo, pastele, rože, hlače, jeans, midi krila, obleke in še vse živo zraven. Najbolje bi bilo, da bi imela stanovanje le za obleke, tako kot Anna dello Russo. Saj v norih sanjah razmišljam o tem, a dokler ne bo izvedljivo, je kar dobro, da naredim selekcijo. Ugotovila sem tudi, da sem v različnih obdobjih življenja bila tudi sama različna. Ker pa vse hranim kot hrček, je tako, da imam v omari preveč stvari. Zdaj vem, kaj mi je všeč, vem pa tudi, kaj potrebujem.

Vir: Pinterest

Vedite, kaj potrebujete

In se takoj navežem na prejšnji stavek. Kar želimo, ni nujno to, kar potrebujemo in obratno. Ampak življenje je tudi praktično, zato imejte vedno v mislih, kako živite in kako ste oblečene vsak dan. Med enim in drugim najdite kompromis, da boste nosile kose, ki so koristni in so vam tudi všeč. Ni nemogoče, vendar bo potrebno kupovati manj impulzivno in bolj z logiko.

Vir: Pinterest

Bodite prijazne do sebe

Veste, kaj, vsi imamo slabe dneve in verjamem, da si tu in tam tudi Meghan in Kate, ko odpreta omaro, mislita: “Joj, spet ta stara jajca …” Nič hudega, so dnevi, ki niso ravno najbolj pozitivni, lahko pa se maksimalno potrudimo, da postanejo. Kako? Z dobro kavo, koščkom peciva, odlično knjigo in super nadaljevanko. Jaz zdaj gledam The good witch na Netflixu, poznate? S Sofio sva čisto zaljubljeni v serijo, je tako pozitivna in noro lepa, da ti gre kar na jok. Od sreče.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.