#21 Moje življenje, moja pravila

Življenje je fluidna stvar. Je reka, ki teče v tebi in ob tebi in včasih jo je težko ujeti. V meni, tako kot v vas, je veliko odtenkov ženske. V tem trenutku imam občutek, da so vsi zelo svetli, veseli in razigrani, polni radosti in zadovoljstva ter zelo v pričakovanju lepe sezone, ki jo že voham v zraku. Ponovno razmišljam o vsem, kar imam, o potovanjih, lepih oblekah, o make-upu, ki sem si ga dolgo želela, o tisti knjigi, ki sem jo končno dokončala. In hkrati se mi zdi, da se je vse skupaj tudi malo umirilo, morda pa sem se le jaz in tako ponovno našla sebi. Med rjuhami in s skodelico vroče kave na nočni omarici.

Če ti je všeč, potem ni težko

Najbrž sem že neštetokrat napisala, da obožujem delo, ki ga opravljam, in zato mi ni nikoli težko. Mislim, da je to velika prednost, je pa tukaj tudi dejstvo, da sem si teren vedno pripravila sama in če sem uspela, je le zato, ker sem dovolj vztrajna in trmasta, da nisem popustila. Predvsem si nisem nikoli pustila dopovedati, da je moda pri nas nesmiselna, in dokler čutim elan in zagon, bom nadaljevala. Saj vem, da na tej poti ni ogromno ljudi, vendar sem prepričana, da so ta pravi.

Selfie v službi

Metuljčki morajo biti

Tisti, ki nastanejo v trebuhu in ti dajo vedeti, da si noro živ. Z leti sem se naučila, da je najbolje, če jih dobiš zaradi sebe oziroma zato, ker si naredil nekaj vrhunskega. Super, če so tukaj zaradi ljubezni, a izredno dobro je tudi, če so odvisni od tebe. Zato se večkrat na teden vprašam, kaj me pravzaprav naredi živo in katere so stvari, ki so mi noro všeč in jih ne bi zamenjala za nič na svetu. Poskusite, saj odgovori znajo presenetiti.

Vir: Pinterest

Vsak dan je priložnost

Za lepo obleko. Drugače je tako, da so lahko vse v omari in samevajo, ko pa bo prišla tista “priložnost”, bo najbrž tako, da mi ne bodo več noro všeč. Lepe stvari nosim zato, ker moram dnevno poskrbeti za svojo samozavest in mi ni več dovolj, če to postorim le na odru. Pravzaprav je oder zelo fascinanten, a realno življenje je nekaj drugega. Priložnosti si naredim sama, kot denimo ta vikend, ko sem en dan rekla, da danes pač ne kuhamo in bodo drugi poskrbeli za nas. Super je bilo, pa še lepo obleko sem imela na sebi.

Vir: Pinterest

Bikini tema

Prihajajo. Čutim jih na koži in že vem, da sem noro bela. Pa ne le to, veliko je napak, ki me motijo, in štejem dneve, ko bodo vse veselo prišle na dan. Kopalke so občutljiva tema, zdi se mi včeraj, ko sem se postavila pred ogledalo, se pogledala iz vseh zornih kotov in bila v top formi. Lahko bi vrgla noge čez ramo in celulita ne bi našla. Zdaj pa … No, Sofia je pustila svoje, potem leta in gravitacije, a se borim. Da ne boste slučajno mislile, da sem se vdala. Nikoli.

Vir: Pinterest

Nizki natikači so top naložba

Prihaja tudi ta sezona in nizki natikači so vedno odlična naložba. Všeč so mi zato, ker jih veliko uporabljam in so super udobni. Dobro izgledajo z dolgo obleko in morajo biti vedno skoraj novi, zato jih tudi pridno menjujem. Ne, ni mi žal denarja, morajo biti usnjeni in elegantni zato, ker poleti vsi gledamo noge, česar se dobro zavedam. In s tem mislim tudi na moške, ne le na nas.

Vir: Pinterest

Drage moje, nocojšnja oddaja bo dobesedno nabita s čudovito vsebino, zato je ne zamudite. Glitter z Lorello, danes ob 20.00.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.