Vedno urejene v sivi barvi

Siva je nedvomno ena tistih barv, nad katero smo vedno znova navdušene ne glede na letni čas. Super se obnese tako poleti kot pozimi, po njej pa pogosto posežemo tudi v prehodnih obdobjih. Zato se ne gre čuditi dejstvu, da je postala tudi pomemben del letošnjih zimskih mesecev, saj sivo v vseh možnih odtenkih srečujemo vsepovsod. Ta hip so izredno aktualne pletenine, debelejše in tanjše, ki so na voljo tako v nevtralnejših kot izredno intenzivnih tonih. A za vse, ki ob nakupu slednjih mislijo na dolgoročnejšo naložbo, so najpametnejša odločitev prav barve, kot so bela, črna, nude in seveda siva.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

V odtenkih sive so še vedno popularni tudi vsi karo kosi, pa naj bodo to blazerji ali kar celotni kostimi, hlače z visokim pasom, mini krila ali pa plaščki, s katerimi vsekakor delujemo urejene prav na vsakem koraku. Ravno siva je nedvomno tista barva, ki ponavadi zagotavlja prefinjenost in eleganco, zato jo zelo rade vpletamo tako v naš vsakdan kot tudi med večerne priložnosti.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

To zimo kose v sivi najraje kombiniramo s preostalimi bazičnimi barvami, sploh pa so še vedno IN gležnjarji, superge ali salonarji v beli oziroma kričeče rdeči. Povsem ženstvene so mešanice sive in nude, tokrat predvsem v vlogi pletenin, tila in čipke, vse pogosteje pa lahko opazimo sive dodatke, sploh torbice in pasove.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.