Vrača se mini krilo

Ne mislite, da sem ljubiteljica tega kosa in če pomislim na svojo preteklost, lahko rečem, da ni bil nikoli stalnica v moji garderobi. Ampak da, ima svoj čar in nekatere ženske ga tudi zelo dobro nosijo. Seveda se mnogokrat porodi vprašanje, do katerega leta je sploh dovoljeno, a zdi se mi, da odgovor ni toliko povezan z leti, kot pa s tem, da imaš dejansko lepe noge. Ker mini krilo pokaže prav to: noge v celoti.

Letošnja zima nam ponuja kar nekaj modelov mini kril in nekatera so res zanimiva. Na prvem mestu je karo vzorec, ki vedno tvori lepo celoto, sploh z jakno iz tvida, kompleti v istem slogu ali z lepo, preprosto pletenino. In mini je je nekoliko manj mini, če si omislimo debele nogavice, mat in neprosojne, da nogo dodatno zaščitimo. To je sicer dober trik za tiste ženske, ki obožujejo ta kos, a imajo občutek, da nimajo vrhunskih nog. Nogavice dejansko lahko naredijo veliko.

Seveda ima tudi mini več dolžin, lahko je zelo, zelo kratko (v tem primeru primerno za mlada dekleta) ali nad koleni, in tukaj se dejansko lahko poigrate z različnimi stili. Če je oprijeto, deluje tudi seksi, če je širše, je lahko mladostniško, a spet ne smemo pretiravati, saj je tisti “college” učinek zelo nehvaležen takrat, ko nismo več v college letih. Saj se razumemo, mar ne? V bistvu je vse skupaj stvar počutja: mini krilo je dobra rešitev, če ga znamo nositi in z njim nismo prav nič obremenjene.

Zanimivo, kajti tudi čevelj zna poskrbeti za piko na i. Če oblečemo mini, je kar dobro, da si omislimo nizek čevelj ali srednje visoko peto. Stiletto bo preveč in tudi podoba bo povsem drugačna. Sicer je vse odvisno od tega, kam smo pravzaprav namenjene, vendar verjamem, da je eleganca tisto, kar si želimo vse. Torej pozor na dolžino krila in višino čevlja.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.