Vroče ta hip: hlačne nogavice

Nazadnje sem se prav na glas nasmejala Whatsupp sporočilu prijateljice iz Italije, ki mi je poslala naslednje:

Ciao, moje ime je Laura in sovražim hlačne nogavice, sploh mrežaste in v barvi kože. Prosim za nasvet.

Malo za šalo, malo zares, a Laura prav gotovo ni edina. Hlačne nogavice znajo biti pravi izziv in za marsikatero žensko tudi prava tegoba. Dejstvo je, da so pod hlačami nadležne, brez njih nas zebe, s krilom so dokaj ok, a kaj ko nismo za krilo, potem pa zgrešimo barvo, teksturo, dolžino in no, drage moje, to je res avantura. Vedno se s Sofio smejiva, ker imam v sebi živ spomin, ko sem bila majhna in so bile te “žabe” vedno prekratke. Vlekla sem jih nase cel dan, ko pa sem dobila večje, sem lahko raztegnila zgornji del do ramen, v koraku pa so bile še vedno prekratke. Povem vam: nočna mora.

Ampak zdaj bi rada pisala o trendih in da, obstajajo tudi na tem področju. Hlačne nogavice so del našega življenja, zato je kar dobro, če najdemo znamko, ki nam 100 % ustreza. Ni nujno, da je katerakoli ok, ker nekatere pač niso in se tudi zelo hitro strgajo. Letošnji trendi pa so nekoliko bolj zahtevni, saj je veliko vzorcev, črt, napisov in nekaj lesketanja. Vse to pa vodi le v eno smer: potrebujemo krilo ali obleko in amen, nimamo kaj.

Na hitro nekaj nasvetov

  • Za barvo kože je ključnega pomena, da jo izberete tako, kot bi izbirale puder, torej na notranji strani zapestja. Tam poglejte, če je to prava barva za vas.
  • Brez lesketanja, saj poveča nogo, kar ni dobro.
  • Barve so lahko ljubke in hkrati čudaške, če torej niste za tveganje, raje pustite v trgovini tisto rumeno, ki vas bo spremenila v kanarčka, in rdečo, ker niste Rdeča Kapica.
  • Pike so odlična alternativa črnim hlačnim nogavicam, elegantnejše pa so majhne pike.
  • Črte? Raje ne.
  • GGG Gucci … Super, modne in razkošne, podobno kot CC za Chanel ali Dior. Ve pa razmislite, ali je potrebno odšteti toliko denarja za najlonke, saj grem osebno raje na večerjo. Stvar okusa.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.