Vzorci za vsak okus

Morda boste trdile, da vam vzorci ne dišijo ali še slabše, da vam pač ne pristajajo ter da zato vedno znova prisegate le na enobarvne kose, pa vendar to toplo sezono poskusite poživiti tudi s kančkom slednjih. Naj bo to top s pisanimi printi, obleka s preprostimi, belimi rožicami ali pa le dodatek, na primer pas ali rutka, kjer so glavna tema razigrani, etno vzorci. Prepričana sem, da se bo v letošnji poplavi vzorcev vseh vrst zares našlo nekaj za vsako izmed nas. Naj vam priznam, da tudi mene v trgovini najhitreje pritegnejo monotoni kosi, morda zato, ker so nekoliko lažji za oko, verjetno pa tudi zato, ker so preprostejši za raznorazne kombinacije. Pa vendar si že nekaj let ne dovolim spregledati drznejših kosov, polnih potiskov, saj namreč prav ti ponavadi poskrbijo, da celotna podoba pač deluje zanimiveje in nedvomno tudi mladostnejše.

J Crew
J Crew
J Crew
J Crew
J Crew
J Crew

Mešanje potiskov zagotovo zahteva nekoliko več premišljenosti in tudi spretnosti, zato za vse, ki se s tem ne želite ali celo ne znate spoprijeti, letos obstaja nešteto možnosti, kjer je glavna tema celotnega stajlinga zgolj en sam motiv. Odlična rešitev so na primer kombinezoni, tokrat lahkotni in ohlapni, ki seveda dišijo po retro modi. Prav tako priporočam dvodelne komplete z nežnimi vzorci, kjer so skoraj obvezne kombinacije suknjiča in kratkih hlač ter kratkega topa in midi ali celo maksi krila.

Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter

In kakšne vzorce izbrati to pomlad in poletje? Številka ena so vsekakor vsi živalski, ki pa, roko na srce, ne dišijo vsem izmed nas. Blizu so mi klasike, kot so črte in pike, ki jih lahko, za več poletne živahnosti, pobarvamo v mavrične odtenke. Še ena od odličnih idej med vzorci so tisti čisto drobni, ki na daleč delujejo kot eno, torej kot enobarven kos, seveda pa ne gre pozabiti niti na pravo poplavo logomanije, ki pa seveda za naš žep pomeni nekoliko večji zalogaj.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.