Za dvig morale potrebujete barve

Pred kratkim sem razmišljala, o čem pisati, ker bi rada neprestano govorila o pomladi in čudoviti modi, ki prihaja. Potem se malo ustavim, ker me v resnici ustavi celotna situacija, a po drugi strani je to moje poslanstvo in srčno upam, da uspem širiti vsaj malo pozitivne energije. Naletela sem torej na čudovite barve, ki so in še bodo postale del letošnje pomladi. Veste, kaj sem naredila včeraj? Odprla sem omaro, vzela najbolj barvite stvari, ki jih premorem in se oblekla zase. Saj res, vedno se oblečem zase, ker je tako tudi prav, a včasih imaš le občutek, da v kolikor si pač doma, nima smisla. Napaka. Vedno je smiselno.

Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane

Barve poskrbijo za dobro počutje, tako kot dober make-up, ko imate za sabo neprespano noč ali ste preprosto žalostne. Svetujem vam, da naredite tako tudi ve: pojdite v omaro in najdite kose, ki so najbolj divji, razigrani in barviti. Stavite na rumeno, koralno, zeleno, stavite prav na kose, ki se vam v tem trenutku zdijo preveč. Ker niso. Tako kot limonada ali sveže stisnjen pomarančni sok poskrbi za val energije v telesu, lahko dobra obleka spremeni tok misli in vam pomaga najti pozitivnost takrat, ko je pač ni.

Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane
Vir: Sezane

Topla sezona prinaša veliko lepega in tega nikar ne pozabite. Obleke v midi obliki bodo polne volančkov in kot narejene za poroko na vrtu. Vse cveti in vsak kos vsebuje kanček roza ali oranžne. Tudi rdeča nas bo spremljala v vseh svojih odtenkih in seveda bo noro lepa takrat, ko bo koža zagorela. Dodajmo rdečo šminko in se ne bojmo biti fatalne ženske, pa čeprav le za en dan.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
 1. Pozdravljena.
  Upam, da si v redu. Moram priznati, da trenutno težko razmišljam o modi, čeprav preklapljam počasi iz tega stanja, ponovno se ličim za v službo in po parih dneh “neurejenosti”, se počasi pripravljam tudi na visoke pete, te se mi zdijo tisti premik v “normalnost”, ki ga potrebujem. Nimam neke želje po nakupovanju, čeprav trgovine so trenutno situacijo hitro obrnile sebi v prid, in že oglašujejo, da so nam na voljo preko spleta. Ne morem…mi je žal gledati preobremenjene poštarje, ki še po 5h vozijo pakete. Imam pa nagledano majčko naše oblikovalke, tako malo dražjo, ki si jo bom prav kmalu privoščila, mogoče v želji, tudi po spremembi, tega hitrega nakupovanja, kar sem počela do sedaj. Naj bo vse za nekaj dobro. Lak pa že imam živo roza, za malo dobre volje.
  Vse dobro in ostani zdrava. Anita

  1. Draga Anita, hvala za sporočilo. Tudi meni je ta situacija dala misliti. Iz čistega začetnega obupa sem prišla v zen stanje, ko se mi zdi, da sploh ni tako slabo. No, da ne bo pomote. V resnici je zelo slabo, a v sebi sem našla čas za stvari, ki gredo vedno na stranjski tir in potem postanejo nevidne. V resnici pa so zelo pomembne. Včeraj sem priredila piknik sredi gozda, z dmačo marmelado, mortadelo in belo čokolado, celo kavo sem imela in pes je znorel od veselja. Vsi smo bili srečni in bez misli. Zdi se mi, da smo se ponovn našli, prav mi, kot ljudje. Tudi sama norim po nakupih in v moji omari visijo stvari z etiketo. Zdaj mi je prav nerodno.
   Se strinjam: vesela bom ponovnega ritma in lepega, ki še prihaja, tudi v modnem smislu, a za zdaj je kar dobro, če se vsaj malo umirimo. Kdo ve, morda je to lekcija, ki nas bo naredila boljše.
   Objem xoxo

 2. O jaaa.
  Barve so zakon, ceprav je situacija res taka, da bi najraje cel dan v trenerki visela. Pa je pac tako, da v našem podjetju delamo in ne gre tako.
  In tocno danes sem se ovila v živahno rumeno…me je prav dvignila in navdala s pozitivno energijo☀️
  Držite sd punce in zdrave bodite.
  Upam, da bomo cimprej brezskrbno maširale v barvitih, pomladanskih stajlingih

  Cmoka

 3. Draga Lorella,
  Res nas znas dvigniti s svojo pozitivno naravnanostjo in si prava mojstrica pisanja. Z veseljem te berem in obcudujem fotke, ki jih pripenjas- Sezane kolekcija je naravnost prekipevajoca od barv in cvetov!
  Z veseljem cakam na se in se..

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.