Za popestritev spomladanskega vsakdana

Pred nami se odpira izredno razburljiva pomlad, vsaj ko je govora o modnem področju. Pozabimo na navadnost in dolgočasje, saj nam namreč trendi tokrat narekujejo ogromno vpadljivosti, očesu zanimive kroje in detajle, ki jih je moč zaznati že od daleč. V ospredju je znova romantika, smernice pa se razprostirajo vse tja do moške garderobe, kjer pogosteje kot oversize velikosti tokrat zasledimo zgolj odtise modelov, ki nas spominjajo na njihove kose. Torej, še kako je tokrat pomemben poudarek lepote ženskega telesa, ki jo na trenutke zgolj uravnavamo z nekoliko monokromatskimi kosi, ki dišijo po moški eleganci. In kaj vse bo še poskrbelo, da bo naš spomladanski vsakdan vse prej kot dolgočasen?

Miu MIu
Miu MIu
Miu MIu

Intenzivne barve – vse od rdeče in pink pa do rumene in zelene, modre in rjave. Naj bo naša podoba torej polna močnih, opaznih odtenkov, ki pa naj zasijejo povsem samostojno. Torej, ciljajmo na enobarvne outfite, kjer se poigravajmo s kombinacijami različnih odtenkov enake barve. Izredno lepe so tovrstne maksi obleke, vsekakor še vedno potrebujemo barvit kostim, zgrešile pa ne bomo niti s kombinezonom, ki ga krasijo vpadljiva rdeča, zelena ali modra.

Michael Kors
Michael Kors
Michael Kors

Nešteto detajlov – torej vse od čipk in tančice pa do naborkov in volančkov, bleščic in vezenin, perja in ostalih podrobnosti, ki tvorijo razkošnost. Naš spomladanski look naj bo vse prej kot le T majica in kavbojke in če se že odločimo za slednjo klasiko, nujno dodajmo vsaj odštekano obutev, opazen pas, pisano rutko ali morda obroč in velike špange v lase. Skratka, naši senzorji naj pri izbiri vsakdanjega looka zaznajo vsako malo podrobnost, teh pa naj bo letošnjo toplo sezono na pretek.

Miu MIu
Miu MIu
Miu MIu

Nepričakovan element – kar pomeni, da si na primer omislimo klasičen, kamelje rjav trenč v nenavadnem kroju, z opaznimi elementi, kot so veliki gumbi, še večjimi žepi in podobno. Prav tako so zaželene drugačne kombinacije in načini nošenja, torej klobuček z blazerjem, nogavičke s sandali ali morda kos, ki ga oblečemo narobe. Domišljiji tokrat resnično lahko pustimo prosto pot, odštekanost je vsekakor zapisana med spomladanskimi smernicami, v kolikor pa nosi še kanček retro stila, toliko bolje.

Miu MIu
Miu MIu
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.