Za prefinjenost posezimo po vzorčastih bluzah

Letošnja jesen nam je znova dokazala, koliko čarobnosti premore, zato ne čudi dejstvo, da ta letni čas predstavlja izredno pomemben vir navdiha tudi modnem in lepotnem svetu. Mnogi kosi so se obarvali v tone umirjajoče se narave, kar pomeni, da so naše outfite preplavili odtenki rjave, rdeče, oranžne in podobno. Kar nekaj trendov tokrat stavi na povsem monokromatski, enobarven look, pa vendar so po drugi strani tudi vzorci našli precej pomembno mesto na lestvici priljubljenosti.

Pinterest
Pinterest

Hladna sezona ostaja zvesta predvsem z logom posejanim kosom in pogosto si jih modne smernice privoščijo kar od glave do pet, v povsem divjem in precej izzivalnem slogu. A hkrati super prefinjene ostajajo tovrstne bluze in ne le tiste z logo vzorcem, temveč je slednjih malo morje in prav vsi se odlično prilegajo jesenski in zimski podobi. Modeli bluz se znova spogledujejo z retro stilom, kar pomeni ohlapnost in lahkotnost, s pentljo okoli vratu ter balonasto oblikovanimi rokavi, pa tudi z velikimi, poudarjenimi ovratniki, ki spominjajo na slinček ter z dobro mero prosojnosti, katera skrbi za izzivalnost.

Pinterest
Pinterest

Med bluzami bomo našle kar nekaj tistih klasičnih vzorcev, kot so pepita ali pikice, rože ali črte, a še veliko modnejši so etno, živalski in abstraktni potiski v eklektičnem stilu, ki skupaj s preostalimi kosi v retro slogu tvorijo izredno lepe stajling zgodbe letošnje zime. Nosimo jih v družbi blazerjev oziroma še raje kostimov, uporabimo lahko celo tiste s potiski, a previdno. Prav tako so izredno IN vzorčaste bluze s čipko, kombinirane s pleteninami, predvsem z ljubkimi jopami in brezrokavniki, nenazadnje pa lahko za izredno ženstven in morda kanček bolj mladosten look izberemo tudi kombinacijo z obleko brez rokavov, ravno ali zvončasto krojeno, nekoliko krajšo, ki se ji bodo čudovito podali visoki škornji, modni čevlji ali celo grobi gležnjarji s poudarjeno platformo.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.