Zanimiv dodatek: perje na obutvi

Norija se je začela pri Zari, ki pa vsekakor ni bila prva. Ko pomislim na perje in čevlje, imam že pred očmi Jimmyja Chooja, ki je pred leti lansiral kolekcijo poročnih salonarjev s perjem. Krhko? Vsekakor, a hkrati tudi šik in zanimivo. Perje se danes nahaja povsod, kot ljubek dodatek za jakno, srajco, torbico, klobuk in obleko. Če se odločimo za kos oblačila, potem moramo vedeti, da je pranje v stroju prepovedano, a največkrat imajo omenjeni kosi snemljivo perje, ki ga torej pritrdiš s pomočjo nevidnih gumbov. Na ta način je potem vse rešeno, tudi pranje. Če pa se vrnemo k sandalom in Zari, je tako, da je poletna obutev prav gotovo zelo razigrana. In lepa.

Nisem prepričana, da je sploh še na voljo, saj vem, da je šla za med, tudi zaradi odbitih barv, ki poskrbijo za vpadljivost. Sandali s perjem so vedno dobra naložba in prepričana sem, da ste se tudi ve kdaj ustavile pred modelom, ki spominja na tiste hollywoodske copatke za v spalnico, zraven pa seveda sodi dolga svilena srajca. Pred leti so bili super v modi in tudi danes jih kakšna znamka tu in tam predlaga. Beli, črni, kasneje tudi roza ali svetlo modri, znajo postaviti piko na i, zahtevajo pa elegantno obleko, ki ni ravno “preprosta, bombažna poletna oblekica”. Če ste torej v iskanju posebne obutve, morda za kakšno prav tako posebno priložnost, zna biti perje prava izbira. Tisto frfotanje okoli noge in stopala je, z eno besedo, očarljivo.

Etsy

Že iščem svoj model 🙂

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.