Zanimiva alternativa jakni in blazerju

Če ste za kose, ki so nekoliko drugačni, potem res ne smete mimo ponča in ogrinjal, ki so odlična alternativa jaknam in blazerju. Še več: lahko jih nosimo celo tako, da na koncu dodamo še teddy plašč. Ta model je namreč širšega kroja in zato spodaj, z lahkoto, spravimo še kakšen kos, ki ima nekoliko več volumna. Decembra sem nabavila dva čudovita ponča z robom iz umetnega krzna in moram reči, da ju prav veliko nosim. Sofia me prav heca, da sem nedvomno pod vplivom Emily in Paris, predvsem zato, ker gre še vedno za dokaj neobičajen kos, ki celotni podobi podari nekaj več. Malo več glamurja, malo več nonšalantnosti in malo več šik pridiha.

Pončov in ogrinjal je v tej sezoni res veliko, mnogokrat imajo le luknjo za glavo, v drugih primerih imajo tudi odprtino za roke, a skoraj vedno je tako, da so rokavi nekoliko krajši, kar je super, ker se potem spodaj vidijo rokavi lepe bluze ali puloverja. Povrh vsega gre za kose, ki nedvomno grejejo in so super takrat, ko sestankujemo ali imamo delo v pisarni in več sedimo. Ponče in ogrinjala nosimo celo v vmesni sezoni, jeseni in tudi spomladi, zato gre dejansko za dober nakup, ki ni uporaben le nekaj tednov, daleč od tega.

Čeprav je barv res veliko, vam osebno svetujem nevtralne odtenke in pa črno, ki ostaja večna in zelo nosljiva, saj jo z lahkoto kombiniramo z zimsko garderobo. Lahko si omislite tudi kosmate robove, resice, posebne gumbe in kapuco, ker je različic nešteto in v mojih očeh je tako, da v kolikor imamo v omari več modelov, jih bomo tudi nosile. Hvala, Emily!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.